Entertainment

Binnenkijken: natuurfilmster Mia Malkova geeft rondleiding door haar gigantische paleis

Mia Malkova villa

Met een goede aanpak en het juiste bereik kan er veel geld verdient worden in de ‘natuurfilm-industrie’. Mia Malkova is hier het levende bewijs van. De natuurfilmster mag zich eigenaar noemen van een kasteel van een huis en geeft in haar nieuwste vlog een unieke huistour.

Mia Malkova kan zwemmen in het geld

Mia Malkova is erg populair onder haar mannelijke doelgroep en heeft meer dan 10 miljoen volgers op Instagram. De 30-jarige natuurfilmster hoeft niet op de kleintjes te letten. Zo verdient ze haar geld aan natuurfilms, heeft ze een OnlyFans-account en verkoopt ze ‘plezierspeeltjes voor in het nachtkastje’. Deze speeltjes zijn gemaakt in de vorm van haar bloempje en achterwerk en zijn de bestellen via haar eigen website. Het vermogen van Mia Malkova liegt er dan ook niet om.

View post on Instagram
 

Gigantisch paleis als decadente woning

Mia Malkova heeft met haar zuurverdiende geld een kasteel aangeschaft. Het huis is op zijn minst zeer indrukwekkend te noemen en is van alle luxe voorzien. Het huis in Portland, Oregon heeft een oppervlakte van maar liefst 12.000 vierkante meter en beschikt over een thuisbioscoop. Malkova verschijnt natuurlijk graag fit voor de camera, daarom mag een gym natuurlijk niet ontbreken. Malkova’s thuissportschool heeft een klimmuur, een bokszak én een balletstang.

Watch on YouTube

Filmset voor pikante prinsessenfilms

Het kasteel gaat onder meer als ‘natuurfilmset’ fungeren. Deze films zullen onder andere op Instagram en Twitch te zien zijn. Ook zal de locatie decor zijn voor gamecontent. Mia Malkova kocht het reusachtige huis samen met producer Eli Tucker. Het huis is meer dan 3,5 miljoen euro waard.

Mia Khalifa verdiende stukken minder met ‘natuurfilms’

Niet elke ‘natuurfilmster’ verdient even veel geld met haar werk voor de camera. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Mia Khalifa aan haar natuurfilmcarrière bijvoorbeeld maar 10.500 euro heeft overgehouden. Khalifa is inmiddels gestopt met het maken van natuurfilms. Lees hier hoe het nu gaat met Mia Khalifa.

View post on Instagram