Nu stellen gedwongen samen thuis moeten zitten, kan het nog wel eens voorkomen dat ze elkaar beu worden. Er zijn nu eenmaal een aantal fouten die mannen in hun relatie maken zonder dat ze het doorhebben. Het is dus niet zo verwonderlijk dat er deze tijden een aantal relaties uit zullen gaan. Eén van de personen die de quarantaine niet heeft overleeft, is die van Megan Fox met haar echtgenoot.

Megan Fox na 10 jaar huwelijk weer vrijgezel

Al jaren genieten we van Megan Fox. De knappe actrice speelt wellicht niet in de sterkste films, maar is altijd een lust voor het oog gebleven. Onbereikbaar was ze ook al een lange tijd: sinds 10 jaar was de actrice getrouwd. Dit deed ze na een relatie van 7 jaar met Brian Austin Green. Een behoorlijk lange tijd dus om samen te zijn als stel. Toch hebben Megan Fox en haar jeugdliefde een punt achter hun relatie gezet.

Echtgenoot maakt het nieuws bekend

Het nieuws werd door Brian zelf bekend gemaakt. Dit deed hij in zijn eigen podcast, waar hij bovendien vertelde over hun kinderen. Megan Fox en en Brian hebben samen drie kinderen, die ze kostte wat het kost op één willen zetten. Verwacht dus geen vechtscheiding, maar twee ”maatjes’ die als goede vrienden uit elkaar gaan.

Onze kansen liggen weer open

Alle vrijgezelle mannen denken waarschijnlijk maar aan één ding momenteel: Megan Fox is weer vrijgezel. Ondanks dat de kans niet groot is dat de Amerikaanse schone een Nederlandse knul aan de haak slaat, kunnen we altijd hopen. En mocht je haar ooit tegen het lijf lopen, dan kun je altijd de 5 signalen waaruit blijkt dat ze jou leuk vindt checken. You never know. Voor nu kunnen we het beste één van de vele films van Megan Fox aanzetten, of natuurlijk genieten van haar prachtige foto’s.

View this post on Instagram

#happyholidays @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

View this post on Instagram

on my way to ancient aliens interview 👽 💜

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on