Maureen Veenstra is inmiddels klaar met haar avontuur in ‘De Bachelor’. Hoewel ze niet meer te zien is op televisie, blijft ze hoge ogen gooien op haar  Instagram-pagina.

Wie is Maureen Veenstra?

Voor degenen die niet weten wie Maureen Veenstra is, even ene korte introductie. Zij is – of liever gezegd was – de mooi dame die in de finale van De Bachelor haar zinnen had gezet op Thomas van der Vlugt. Alhoewel hij duidelijk gecharmeerd was van haar verschijning was het niet Maureen, maar haar concurrente Merel die uiteindelijk werd gekozen.

Eigenzinnige dame

Een blik op de foto’s van Maureen en je begrijpt precies waarom Bachelor-kijkers massaal op de follow-button drukten. Thomas liet haar dus links liggen, maar wij doken even in de wereld van Maureen en opeens blijkt ze nóg interessanter te zijn. Zo is het een dame die in ieder geval recht op haar doel af gaat en zelfs ontslag nam om deel te kunnen nemen aan De Bachelor.

Reizen als hobby

Dat de 23-jarige Maureen Veenstra houdt van reizen is wel duidelijk, de opnames van het programma vonden immers plaats in Mexico. Inderdaad, er zijn bestemmingen te vinden die stukken minder aantrekkelijk zijn. Het reizen zit bij Maureen echter in het bloed en het was dus niet de eerste keer dat ze ver van huis was. Zo heeft de blondine al eens in Australië gewoond. Twee jaar om precies te zijn en daar werkte ze als serveerster en bartender in een hotel. Kortom, een avontuurlijke dame die er ook nog eens meer dan prima uitziet.

Beauty & Brains

Dat schoonheid en intelligentie een goede combinatie vormen blijkt wel als we wat dieper gaan graven. Zo is de in Hilversums geboren schoonheid gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam en werkte ze daarnaast als publieksbegeleider bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Of ze het daar lang vol heeft gehouden weten we niet, wel dat ze ontslag nam toen duidelijk werd dat ze mee mocht doen met De Bachelor.

Niet meer op TV, wel op social media

De rest is in feite geschiedenis. Het enige wat we wel jammer vinden is dat we Maureen Veenstra niet meer op de televisie kunnen aanschouwen. Het goede nieuws is dat ze niet vies is van social media. Op haar Instagram-pagina heeft ze in ieder geval al zo’n 98.600 volgers. Kun je dus geen genoeg krijgen van haar, check dan gauw haar pagina.