Al toe aan vakantie? Wat dacht je van bestemming Mexico? Een Airbnb, kan deze dit tripje nog naar een next level brengen. Met next level bedoelen wij rooftop niveau. Er is namelijk een villa, genaamd Casa Karina, midden in het centrum van San Miguel in Mexico met een super speciaal zwembad.

Het mooiste uitzicht wat je maar kan wensen

Vanuit deze rooftop heb je prachtig uitzicht over de stad, en de plungepool is een heerlijk toevoeging aan het huis, want dit zwembad dient namelijk als plafond van het huis (ja je lees het goed!) Het dakterras is een centraal punt waar je kunt genieten van het uitzicht over de hele stad San Miguel in Mexico. Het genieten doe je niet alleen door het uitzicht, want er is meer dan genoeg luxe in de villa.

zwembad airbnb

Een heel bijzonder design

Het meest bijzondere aan de villa is dat je vanaf het woongedeelte, recht door de onderkant van het zwembad heen kunt kijken. Op het dakterras vind je een chille lounge-set met grill erbij, ijsmachine en een koelkast. Dit alles binnen handbereik. Dit is toch de perfecte plek voor een poolparty?

De villa is van de binnenkant ook zeer indrukwekkend. De architect van de villa heeft de bodem van het zwembad door middel van glazen platen geplaatst in de villa. Hoe grappig is het dat jij een van je vrienden of familie ziet zwemmen terwijl jij aan het chillen bent op de bank. Het design is verder erg modern en stak, maar toch heeft het ook nog een klein Mexicaans tintje.

zwembad airbnb

Alle ruimte die je maar kunt wensen

Door de hoge plafonds krijg je een heel ruimtelijk gevoel, ook is de villa zo ingericht dat je een fijne nachtrust hebt. In twee van de slaapkamers staan kingsize bedden met eigen badkamer erbij. Er is een schoonmaker aanwezig waardoor de villa er altijd tip en top uitziet.

zwembad airbnb

Hoeveel kost een nachtje in deze Airbnb met zwembad als plafond?

De villa heeft tijdens de reviews het maximaal aantal sterren gekregen. Zo heeft iemand een reactie achter gelaten met: “Deze plek is fantastisch en onvergetelijk!” Het minimale verblijf moet drie dagen zijn, de kosten komen dan uit op €1350,- in totaal. Dit kun je natuurlijk met je vrienden splitten. Stel je gaat met vier personen, betaal je ongeveer €112,50 per nacht.

zwembad airbnb