Entertainment

Kijkers raken niet uitgepraat over deze knappe actrice in Mocro Maffia

Maruschka Sahiboe

Mocro Maffia seizoen 4 is weer in volle gang. Voorafgaand aan dit seizoen kwam de korte film Mocro Maffia: Meltem online. Eén van de bijrollen in deze film wordt vertolkt door de onwijs knappe Maruschka Sahiboe. Kijkers worden massaal omver geblazen door deze wonderlijke verschijning. Genoeg reden om haar even aan je voor te stellen.

Mocro Maffia: Meltem

In de Videoland film Mocro Maffia: Meltem zien we personage Meltem (gespeeld door Sinem Kavus). De Turks-Nederlandse Meltem zit in de creditcardfraude. Ze is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. Meltem roept de hulp in van familie in Düsseldorf om haar vader uit handen van de Mocro Maffia te redden. Naast personage Meltem maken we ook kennis met Levie, die samen met Meltem werkt. Zij wordt gespeeld door Carré Albers. Zij valt als een blok voor de knappe Yara, gespeeld door Maruschka Sahiboe. Een dame die ook ons hart gestolen heeft.

View post on Instagram
 

Wie is Maruschka Sahiboe?

Wie is dan toch deze onwijs knappe Mocro Maffia-actrice? Maruschka Sahiboe is van Indiase afkomst en geboren in Amsterdam. Een zelfstandige Nederlandse vrouw die niet alleen te bewonderen is in reclames, modebladen of op de catwalk. De 29-jarige brunette is de definitie van beauty and the brains. Zo heeft ze een HBO-diploma Business Studies in de pocket. Dat niet alleen. Deze finalist van Miss Nederland 2018 is ook regelmatig te vinden op het circuit als gridgirl bij de MotoGP én ze was te bewonderen als gridgirl bij The Dutch Grand Prix. Alles bij elkaar opgeteld een absolute droomvrouw. Genoeg reden om haar mooiste foto’s even op een rijtje te zetten. Kijk en laat jezelf omver blazen:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram