Morgen komt de korte film Mocro Maffia: Meltem online. Dit is een film om alvast het nieuwe seizoen van de Videoland serie Mocro Maffia in te luiden. Eén van de rollen zal worden vertolkt door de knappe Carré Albers, vandaag maken we alvast kennis met haar.

Mocro Maffia: Meltem

In de Videoland film Mocro Maffia: Meltem zien we personage Meltem (gespeeld door Sinem Kavus). Ze is een Turkse moderne vrouw die heel goed weet wat ze wilt. De business van creditcardfraude gaat haar heel makkelijk af. Ze verdient ‘veilig’ vanachter haar laptop snel geld. Ze heeft goed in haar hoofd wat ze wil en bouwt daar naartoe. Maar dan komt haar vader in beeld, hij is haar zwakke plek. Naast personage Meltem maken we ook kennis met Levie. Zij wordt gespeeld door de knappe Carré Albers. We horen haar tegen Meltem zeggen in de trailer: “Hij gaat het nooit leren als jij hem telkens uit de brand helpt.” Wat precies de band is tussen Meltem en Levie gaan we morgen zien in de Videoland-film. Bekijk hieronder de trailer:

Wie is de knappe Carré Albers?

Carré Albers is presentatrice en (stem)actrice. Ze kreeg haar liefde voor acteren op het VeenLanden college in Mijdrecht, waar ze ook al heer eerste hoofdrol speelde in een musical genaamd ‘Footloose’. Ook begon ze in die tijd met vloggen. Eind 2016 volgde ze een cursus in na-synchronisatie bij Kemna Trainingen. Door deze training heeft ze haar eerste klus als stemactrice te pakken gekregen. Ze was de stem van Amber in de populaire Disney serie Soy Luna en de rol van Verity in ‘Pokémon de Film’.

We zagen Carré Albers ook in verschillende televisieseries. Waaronder de webserie: Vakkenvullers en Fitgirls. Ook had ze een rol van IT-girl Sephine in de tv-serie ‘De slet van 6VWO’. Morgen is ze dus te zien in de korte film Meltem op Videoland en straks is ze ook te zien als Levie in Mocro Maffia seizoen 4.

‘Temptation Island’-avontuur

De oplettende lezer kan Carré Albers ook herkennen van haar deelname aan Temptation Island: Love or leave. Daar vertelt de actrice het volgende over: “Ik was toevallig klaar voor een nieuw avontuur, mijn leven was een beetje eentonig geworden, ik werkte veel en door de pandemie kon ik net als iedereen verder heel weinig doen. Omdat ik zelf erg opzoek ben naar liefde, leek het programma mij toch interessant. De liefde vinden is bij mij nog niet zo succesvol, dus ik wilde wel weer eens nieuwe mensen ontmoeten. Ik hoefde niet per se de liefde van mijn leven te vinden, nieuwe vriendinnen maken is ook heel leuk. En opeens zat ik in Italië.” Temptation Island is inmiddels al weer een jaar geleden, Carré Albers heeft de liefde nog altijd niet gevonden.

Temptation-verleidster Carré: "Het begin was leuk, maar hoe langer je er zit.." - Love & Reality

Bekijk hier de prachtige insta-kiekjes van Carré Albers: