Ja, ja, daar is ‘ie dan: de trailer van Mocro Maffia seizoen 4. Van de trailer uitgaande wordt dit het meest brute seizoen ooit.

Mocro Maffia seizoen 4

Markeer 28 januari in je agenda, want dan is het zover: Mocro Maffia seizoen 4 is dan eindelijk te zien. In het vierde seizoen van Mocro Maffia duurt de ruzie tussen het kamp van Romano en zijn aartsrivaal Paus voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf. Deze deal moet ervoor zorgen dat niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez wordt geruimd. Paus, die ondergedoken zit, zint na zijn intense marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Mocro Maffia: Meltem

Eind vorig jaar verscheen nog de Mocro Maffia-film Meltem. In deze korte film werd het nieuwe personage Meltem geïntroduceerd. Zij is ook te zien in Mocro Maffia seizoen 4. Deze rol wordt gespeeld door Sinem Kaves, die onder andere te zien was in Hoogvliegers. Ook de bloedmooie Carré Albers is in Mocro Maffia: Meltem te zien.

Mocro Maffia seizoen 4

Trailer van Mocro Maffia seizoen 4

Om je alvast warm te maken voor Mocro Maffia seizoen 4 dropt Videoland nu de intense trailer. Eerlijk is eerlijk, wij kijken nu al reikhalzend uit naar 28 januari. Wat jij?