In Hollywood kom je genoeg acteurs tegen die na verloop van tijd een grote transformatie ondergaan. Meestal betekent dit vooral dat acteurs extreem gespierd moeten worden, bijvoorbeeld voor een rol in een boksfilm of oorlogsfilm. Mark Wahlberg moest juist erg veel aankomen voor een nieuwe filmrol.

Mark Wahlberg komt veel aan voor nieuwe film

Mark Wahlberg zit niet stil. Momenteel is hij dan ook bezig met de opnames van Stu, een nieuwe film. In deze film speelt hij de rol van ‘Vader’ Stuart Long. Deze Stuart was eerst werkzaam als bokser, maar besluit zijn carrière om te gooien en wordt een priester. Een behoorlijke switch dus. Om de rol en het personage zo realistisch mogelijk te vertolken, heeft Mark Wahlberg zelf ook een grote transformatie ondergaan. In slechts drie weken tijd kwam hij 13 kilo aan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

De acteur is nog niet klaar met aankomen

Die 13 kilo kwam er op een ‘gezonde’ manier bij. Met behulp van een chefkok wist Mark Wahlberg extra voedsel, maar dan wel gezónd extra voedsel, binnen te krijgen. Hij is er overigens nog niet, want de acteur liet weten nog zo’n negen kilo aan te willen komen. Wij zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat in de film, al tonen eerste foto’s al een duidelijk beeld. De acteur lijkt in niets op zijn rollen in films zoals Spenser Confidental en All The Money in the World.

Ook Mel Gibson te zien in film ‘Stu’

Naast Mark Wahlberg is Mel Gibson ook onderdeel van de cast van Stu. Het is nog niet bekend welke rol hij zal gaan spelen in de film. Zien we Gibson straks ook een grote transformatie ondergaan? De acteur was recent al eerder in een goede film te zien. We hebben het natuurlijk over Boss Level, waarin de acteur laat zien nog steeds een topper te zijn binnen de filmwereld.