Mel Gibson is te zien in een nieuwe actiefilm: Boss Level. De film bruist van de actie en is gemakkelijk te bekijken via verschillende thuisbioscopen.

Boss Level met Mel Gibson

Als er één acteur is die nog steeds presteert in actiefilms, dan is het Mel Gibson wel. Nu is hij te zien in Boss Level. Daarin speelt hij kolonel Clive Ventor, een – letterlijke – eindbaas. Hoofdpersoon Roy gaat het nog moeilijk hebben met deze Clive, dat is duidelijk.

Roy belandt in een eindeloze tijdlus

In Boss Level volgen we Roy. Zijn vrouw werkte in het geheim aan een tijdmachine, maar zij werd  het slachtoffer van een groep huurmoordenaars. Als gevolg daarvan is Roy terechtgekomen in een tijdlus. Hij zal alles op alles moeten zetten om de vicieuze cirkel te stoppen en gerechtigheid te krijgen voor zijn overleden vrouw.

Keer op keer vermoord

De films Groudhog Day en het recente Palm Springs gingen ook over een concept waarbij de hoofdpersonages keer op keer hetzelfde meemaken. Dat wil niet zeggen dat Boss Level niet origineel is. Bovendien zorgt de herhaling ervoor dat Roy keer op keer (op keer, op keer) wordt vermoord. Dat laat hij niet langer gebeuren. Hij besluit dan ook om terug te vechten.

Boss Level

Marvel acteur in de hoofdrol

De hoofdrol van Roy wordt gespeeld door Frank Grillo. Je kent hem als Crossbones uit de Marvel-films, maar ook uit de The Purge films en de recente uitgebrachte The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Mel Gibson speelt de bad guy in Boss Level. Daarnaast is Naomi Watts te zien als Roy’s vrouw Jemma.

Boss Level kijken in verschillende thuisbioscopen

Wil jij de film kijken? Dat kan lekker relaxed vanuit huis. Bij verschillende thuisbioscopen gaat de film namelijk in première. De film staat garant voor een relaxte filmavond. Op IMDb krijgt de film een voorlopige score van een 6.9.