Entertainment

Nintendo brengt binnenkort eindelijk Mario Kart Tour naar je smartphone

Mario Kart Tour Gewoonvoorhem

Het belooft een goed jaar te worden voor old-school gamers. 21 juni komt de Remasterd versie van Crash Team Racing, de nieuwe Mortal Kombat wordt bloediger dan ooit en de Command & Conquer-games krijgen een 4K-remaster. Nu gaat Nintendo ons ook nog verwennen door Mario Kart naar de smartphone te brengen met Mario Kart Tour.

Mario Kart Tour

2019 is het jaar dat we tijdens de treinreis niet langer op Facebook gaan, maar onze vrienden het leven zuur maken met een potje Mario Kart.  Mario Kart Tour komt in het einde van maart 2019 naar onze smartphones. Nintendo heeft in februari 2018 via Twitter een aankondiging gedaan dat een mobiele versie van het racespel in de maak is. Dit jaar is het dus eindelijk zo ver.

View post on Twitter

Mario Kart

Als Mario kart in 1992 op de Super Nintendo (SNES) verschijnt smelt het onze gezichten door de pure awesomeness dat het is. Het is echter de Nintendo 64 (N64) versie uit 1996 die onze verslaving voor de besnorde autocoureur compleet maakt. Het heeft misschien een aantal vriendschappen onherstelbaar verpest, maar je moet wat verliezen om wat te winnen. Mario Kart 64 is het op een na best verkochte spel voor de N64, enkel verslagen door Super Mario 64. Ook heeft het racespel voordringen en spookrijden populair gemaakt.

We moeten nog even wachten voor we onze nostalgiebezweten handen op de smartphone versie kunnen leggen. voor nu is het misschien tijd om het stof van die oude Gameconsole te blazen en weer een rondje Rainbow Road te doen.

Bron: LADbible