Als man is het goed, praktisch én stijlvol als je deze echte mannen gadgets in ieder geval hebt. Het zijn een paar uiteenlopende dingen en zeker niet de enige dingen die je in huis zou moeten hebben. Toch ben je al een goed eind op weg in je inventaris en kom je hiermee al aardig voor de dag.

Echte gadgets voor mannen

Een deel van deze spullen heb je vooral nodig in de zomer, maar ook in de koudere maanden kan het grootste deel van pas komen. We hebben het hier over echte basics die van jou een stijlvolle man die zijn dingen op een rijtje heeft maakt. Als je die mannen gadgets een beetje degelijk in huis hebt, kom je al prima voor de dag. Als je dan ook nog de gadgets voor in de auto klaar hebt liggen, heb je het al helemaal voor elkaar.

Een goede barbecue

Voor in de zomermaanden is het lekker om wanneer je maar wil een goede maaltijd op je barbecue te kunnen verzorgen. Daarvoor heb je dus wel een goede barbecue nodig. Het liefst eentje op echte kolen en niet zo’n elektrische. Dan kun je namelijk ook nog je skills met het vuur maken demonstreren aan je gasten. En zonder valsspelen met brandgel of spiritus hè!

Wil je het écht goed doen, dan heb je een barbecue met een smoker erbij, zodat je de lekkerste spareribs of andere stukken vlees of vis perfect kunt klaarmaken. Deze barbecue op Bol.com is daar een ideaal voorbeeld van.

mannen gadgets

Een stijlvolle zonnebril

Handig bij het auto rijden in de winter en bij het flaneren in de zomer. Een stijlvolle zonnebril is één van die mannen gadgets die je ook echt nodig hebt. En als je er dan toch een moet hebben, kan het beter een mooie zijn. Het voordeel van een wat duurder en mooier exemplaar is dat je er zuiniger mee bent. Want wees eerlijk, een goedkope zonnebril raak je toch altijd kwijt.

Een dik horloge

Horloges zijn, net als zonnebrillen, echt items naar smaak. Voor iedereen is er wel een model dat bij hem past, en elke man met klasse heeft wel een klokje om zijn pols. Of het nu een dikkerd is met een stalen horlogeband of een minimalistischer model, dat maakt niet uit. Kies wat jij mooi vindt en je weet altijd hoe laat het is.

mannen gadgets

Een goed luchtje

Het is een ideaal cadeau om te geven, maar ook om te krijgen. Een lekker mannen luchtje van een beetje kwaliteit is iets waar je lang plezier van hebt en ook anderen blij mee zijn. Ook dit is iets wat erg aan smaak gekoppeld is, dus het helpt als je al weet wat je lekker vindt. En misschien wel belangrijker; wat je vriendin of toekomstige vriendin lekker vindt.

Een stijlvolle portemonnee

Van die dikke, uitpuilende portemonnees zijn niet meer echt van deze tijd. Zeker niet nu er steeds minder contant geld wordt gebruikt. Met een pasjes portemonnee heb je een veilige hoes waar je al je belangrijke pasjes in kunt stoppen. Hij past handig in je broekzak en is lekker compact. Perfect voor je bankpas, credit card, zorgpas, kortingskaart en dergelijke. En veilig, want hij kan niet van buitenaf gescand worden door mensen die op je geld uit zijn. Kers op de taart: het ziet er stijlvol en netjes uit en het is de ideale aanvulling op je mannen gadgets.

Zo’n stijlvolle pasjes portemonnee kun je gewoon op Bol.com kopen en is jouw aanvulling van je broekzak als je telkens met pasjes loopt te klooien.