Sports

Deze man verdiende meer dan 33.000 euro met een bet van 20 cent in de F1

grand prix van italië

De echte raceliefhebber heeft het vast wel gezien afgelopen weekend, ongelooflijk (teleurstellend) spektakel tijdens de Grand Prix van Italië. Allebei de Ferrari’s vielen uit (wat niet heel vreemd meer is dit seizoen), Hamilton kreeg een tijd-penalty waardoor hij terugviel in het middenveld, Verstappen viel ook uit en ook Valtteri Bottas kon geen potten breken. Hierdoor kregen we een absurd podium dat je nooit had kunnen voorspellen. Of toch wel?

Een knotsgekke Grand Prix van Italië

Lance Stroll werd derde, Carlos Sainz tweede en Pierre Gasly won de race. Een uitermate zeldzaam podium zonder een Mercedes, Ferrari of Red-Bull coureur. Dat is al helemaal ongekend in het 2020-seizoen, waarin Mercedes echt de ultieme leider is en de rest een beetje achter hobbelt. Dat zelf Mercedes het deze race niet waar kon maken was bijna niet te voorspellen. Toch deed iemand het.

Legendarische winst in Formule 1-bet

Een onbekende man uit Finland zette maar liefst 20 cent in op dit podium. Hij werd vast uitgelachen toen hij met 20 cent aankwam en dat hij dat ook nog op dit podium had gebet. Maar na deze krankzinnige race lacht deze man als laatste. Hij kreeg er een enorm bedrag van €33.398.- (!!) voor terug. Absurd natuurlijk, vooral als je bedenkt dat dit een kans van 1 op 166990 was. Iedereen was al blij met dit podium, maar we denken dat deze man nog steeds staat te juichen. Denk dus voortaan goed na wat je met je laatste 20 cent uit je portemonnee doet.

Dat het niet voor iedereen goed afloopt wordt duidelijk dankzij deze man. Ook zette er iemand namelijk €77.000,- op Hamilton. We leven allemaal mee met deze kerel…

Watch on YouTube