Cars & Bikes

Hollands glorie: Spyker-designer ontwerpt nieuwe sportwagen

DeBruyn Ferox V8

Het was een tijdje stil rond Maarten de Bruyn, de man die verantwoordelijk is voor de geboorte van de Spyker in 1999. Nu heeft hij een nieuwe auto ontworpen. Maak kennis met de DeBruyn Ferox V8.

Niet Brits of Italiaans, maar Hollands glorie

Gerenommeerd auto-ontwerper Maarten de Bruyn heeft opnieuw de harten van autoliefhebbers veroverd met zijn nieuwste creatie, een baanbrekend voertuig dat innovatie, stijl en prestaties op een unieke manier combineert. De Bruyn staat bekend om zijn grensverleggende ontwerpen en zijn nieuwste auto stelt niet teleur. Het exterieur is een mix van strakke lijnen en vloeiende vormen, met aerodynamische elementen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor optimale prestaties en brandstofefficiëntie.

Interieur van de auto straalt luxe uit

Het interieur van de DeBruyn Ferox V8 straalt luxe en comfort uit, met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Elk aspect van het interieur is ontworpen met het oog op de bestuurder en de passagiers, met ergonomische stoelen, geavanceerde infotainment-systemen en intuïtieve bedieningselementen. Met het elegante ontwerp en design trekt de auto ongetwijfeld veel bewonderende blikken op de weg. En niet om de minste redenen: de auto heeft namelijk veel weg van de eerste Silvestris en de Spykers die hij heeft ontworpen. De auto borduurt dus voort op zijn vorige successen.

Specificaties van de DeBruyn Ferox V8

De naam zegt veel want in de auto zit inderdaad een 6.2 V8 Motor, die 500 pk produceert en 1050 kilo weegt. Een zware bolide dus, met aardig wat pk’s. Met een indrukwekkende kracht en geavanceerde technologieën levert deze auto een fijne rijervaring. De acceleratie is vloeiend en responsief, terwijl de wegligging zorgt voor een buitengewone controle en wendbaarheid. Kortom, Hollands glorie in de puurste vorm!

Watch on YouTube