Cars & Bikes

Zien: klassieke Spyker van Nederlandse eigenaar is te bruut voor woorden

Spyker

Spykers zijn echte klasbakken. Jayjay Boske ging samen met DJ La Fuente op bezoek bij een Spyker collector. Hij word genoemd met de naam Jasper, maar wilt liever anoniem blijven. Zonde, want zo’n geweldige collectie wil je toch aan iedereen laten zien?!

Day1 op bezoek bij Spyker collector

De beste man onderhoudt de Spykers, restaureert ze en pimpt ze daarbij ook nog een beetje op. Die hobby resulteert in een garage waar menig man jaloers op is. Auto’s met bizarre prijskaartjes staat hier te ploeteren. Het lijkt wel een museum! Jayjay en La Fuente kunnen het niet laten om in een paar van deze pareltjes te stappen. Maar goed, als wij een Spyker zagen staan, zouden we hetzelfde doen.

View post on Instagram
 

Proefrit in peperdurde Spyker C8 Double 12S

DJ La Fuente, een autoliefhebber in hart en nieren, kan het niet laten om een proefritje te maken in één van de prachtige, klassieke racewagens. Hij drukt flink het gas in van een Spyker C8 Double 12S, een exemplaar die de DJ ook zelf aan zijn collectie zou willen toevoegen. Daar mag hij dan wel een flinke smak geld voor neerleggen. Dit welbekende model kost namelijk een flinke 850.000 euro! De bak heeft een flinke 410 pk en kan een topsnelheid van 310 km/u aantikken.

Een garage vol met prachtbakken

Benieuwd naar de video? Hieronder kun je de gehele tour van Day1 zien. De mannen krijgen eerst een kijkje in de stalling, waar een aantal prachtbakken te zien zijn. Vervolgens zetten ze voet in de werkplaats. Dé plek waar Jasper dagelijks sleutelt aan de klassieke wagens. De Spyker collector hoeft zich niet te schamen voor een collectie als dit. Wij zijn maar al te jaloers op deze unieke garage. Goed, genoeg geluld. Neem een kijkje en je mond valt open van verbazing.

Watch on YouTube