De tijd dat we enkel naar Amerikaanse films en series keken ligt ver achter ons. Sterker nog: één van de populairste series van deze tijd is het Spaanse La Casa de Papel. Over het vijfde seizoen dat er aan zit te komen hebben we inmiddels ook al wat informatie. Nu komt Netflix met een Franse film. De film zal Lost Bullet heten (in het Frans voor Balle Perdue). Afgaande op de teaser wordt dit er één die we niet willen missen.

Lost Bullet is in goed actiefilm gezelschap

Netflix komt met een hoop nieuwe actiefilms. Eerder zagen we al Extraction, met Chris Hemsworth (Thor) in de hoofdrol. Ook The Last Days of American Crime komt er aan in juni. Nu kunnen we nog een vette actiefilm toevoegen in dit rijtje. Lost Bullet wordt door Netflix namelijk óók online geslingerd.

Monteur wordt vals beschuldigd

Lost Bullet zal gaan over een genie op het gebied van auto’s monteren. Dit doet hij dan ook voor het politiekorps. Het duurt echter niet lang voordat hij wordt beschuldigd van de moord op zijn mentor. De monteur is onschuldig, maar heeft niet veel bewijs voor zijn onschuld. Het enige bewijs dat hij heeft is de kogel waarmee de moord is gepleegd. Eén probleem: die kogel bevindt zich in een auto die wordt vermist.

Razendsnelle auto’s in Lost Bullet

Netflix heeft nog niet de gehele trailer van de film prijsgegeven. Toch laat de eerste teaser ons al zien dat er veel op het spel staat. Is de politie zelf wel te vertrouwen? Het feit dat de hoofdpersoon van Lost Bullet een monteur is voor de politie, staat garant voor de nodige actiescènes met auto’s in de hoofdrol. Zo zien we auto’s over de kop vliegen en komt er zelfs één tot ontploffing. Ben jij fan van autofilms én heb je wat tijd over deze periode? Kies dan voor een Fast & Furious filmmarathon. Balle Perdue komt 19 juni naar Netflix. Grote kans dus dat we voor die tijd een gehele trailer kunnen verwachten.