Weer een gevalletje van ‘de timing had niet beter gekund’: de Fast & Furious-franchise is terug op Netflix! Geeft je de komende dagen weer genoeg te doen.

Fast & Furious terug op Netflix

Helemaal onbekend op het platform is de franchise niet. Al eerder stonden vele delen van de filmreeks op Netflix, maar die werden er ook weer afgehaald. Dat we massaal naar de televisie grijpen om aan onze dagelijkse dosis prikkels te komen deze tijden lijkt voor Netflix het perfecte moment op (bijna) alle Fast & Furious-films in één keer terug in de aanbodvijver te gooien.

fast & furious

Het gaat om de volgende films:

– The Fast and the Furious (2001)
– 2 Fast 2 Furious (2003)
– The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
– Fast & Furious (2009)
– Fast Five (2011)
– Fast and Furious 6 (2013)
– Furious 7 (2015)

Deel 8 en 9 ontbreken

Deel 8, of officieel The Fate of the Furious uit 2017 staat er nog niet op, op die rechten moet Netflix nog iets langer wachten. Over langer wachten gesproken, deel 9 van de franchise is voorlopig uitgesteld door de coronacrisis. De productie is al zo goed als af, maar voor een officiële première is er in de huidige situatie geen ruimte. Logisch dan ook dat de producenten de lancering naar volgend jaar hebben verschoven.

Des te fijner dat we de komende week vooruit kunnen met bovenstaande titels. Hoe lang de films precies op Netflix blijven staan deze keer is een raadsel. Des te meer reden de film-reeks snel te bingen. Fijn weekend!