Entertainment

Foto’s: Volgers raken niet uitgepraat over Loesje Rambaldo

Loesje Rambaldo

Soms heb je van die vrouwen die zo'n betoverende werking hebben, dat je een uur lang met open mond vooruit zit te staren. De beeldschone Loesje Rambaldo is er zo eentje. Scroll één keer door haar Instagram-feed en je weet van gekkigheid niet meer waar je het moet zoeken.

Bloedmooie e Loesje Rambaldo

Loesje Rambaldo heeft een exotische achternaam, maar een oer-Hollandse (en schattige) achternaam. Al is dat laatste – van enkele foto’s uitgaande – niet bepaald van toepassing op Loesje Rambaldo. De finaliste van Love Island is een prachtige verschijning die zeker het volgen waard is.

Beauty & the brains

Misschien wat clichématig, maar Loesje Rambaldo heeft zowel de beauty als the brains. Zo heeft ze Facility Management aan het Nova college gevolgd en studeerde ze Business en Economics aan de Hogeschool van Amsterdam. Vandaag de dag is de bloedmooie brunette een bezig bijtje: ze is al jarenlang werkzaam voor het kledingmerk Airforce. Daarnaast verdient ze nog geld als content creator.

Zandvoortse brunette is een hit op Instagram

De brunette deed mee aan Love Island 2021 en wist in dat programma de finale te bereiken. Haar verschijning is door de vele kijkers niet onopgemerkt gebleven. Waar ze in 2020 nog een ‘kleine’ 23 duizend volgers telde, staat de teller inmiddels op een dikke 57 duizend. Grote kans dat jij na het zien van haar foto’s ook onder die duizenden aanbidders gaat scharen. Want Loesje Rambaldo is echt van ongekende schoonheid. Kijk en oordeel zelf maar:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Wil je nog langer genieten van vrouwelijk schoon van eigen bodem? Neem dan eens een kijkje naar de Brabantse Veerle Soeters.