Af en toe komt er toch een parel van een vrouw voorbij, die wij jullie niet kunnen onthouden. De Brabantse Veerle Soeters is er zo eentje. Deze prachtige blondine laat menig mannenhart sneller kloppen. En hoe!

Onwijs knappe Veerle Soeters

Dit 25-jarige model tart de wetten van Instagram. Even scrollen door haar Instagram en je vergeet even al je zorgen. Het is écht ongekend wat deze dame aan schoonheid in huis heeft. Als kers op de taart heeft dit model ook nog eens schattige sproetjes op haar bloedmooie gezichtje. De mooiheid van Veerle Soeters is niet onopgemerkt gebleven. Verscheiden modellenmerken hebben deze dame weten te strikken. En dat is begrijpelijk. Met zo’n figuur en gezicht ben je vrijwel zeker dat jouw product of merk in een uiterst goed daglicht komt te staan. Hallo, torenhoge verkopen!

Wereldmodel

Buiten het feit dat Veerle Soeters een wereldvrouw is, is zij ook een vrouw van de wereld. Zoals eerder genoemd, staat zij model voor zo’n negen (!) labels. Van Australië tot Duitsland, iedereen zwicht voor deze beauty. Deze dame gaat naast haar modellenwerk, ook goed op Instagram. Op dit platform heeft deze prachtige verschijning zo’n veertienduizend volgers. En wij mogen ons nu ook onder die veertienduizend scharen, want deze dame willen wij echt niet missen. Denk jij er ook zo over?

 

Dat al het moois uit Brabant komt, bewees de Brabantse Puck Moonen eerder ook al.