Wie houdt er nou niet van een lekker gekoeld biertje, iedereen natuurlijk! Dat weet Lidl ook, daar kan je nu je eigen biertap halen.

Lidl pakt uit

Van airco’s naar opblaasbare jacuzzi’s, Lidl blijft verbazen. En jawel, ze hebben weer wat nieuws. Naar de kroegen of een loodzware biertap huren voor thuis, dat is allemaal verleden tijd. De biertap van Lidl is goed voor 5 liter bier. Lekker makkelijk en snel gekoeld bier voor jou en je maten.

biertap lidl

Hier kan je de biertap van Lidl bestellen.

De biertap van Lidl

Met een gewicht van zes kilo zou je hem zelfs op de fiets mee kunnen nemen. Deze gemaakt van kunstof en stalen biertap is ideaal voor thuis. Op de biertap kun je altijd de temperatuur zien via de led-weergave. De tap houdt je biertjes lekker koud door zijn thermo elektrische koelsysteem. De drukvaten van vijf liter zijn er gemakkelijk uit te halen om te vervangen of om te spoelen. En maak je vooral geen zorgen over knoeien, daar zorgen de verwijderbare lekbakjes wel voor.

biertap lidl

Hoeveel kost de biertap van de Lidl?

Nu is de hamvraag natuurlijk: hoeveel kost de biertap van de Lidl? De biertap van de Lidl, met afmetingen van 53 bij 34 bij 49,5 centimeter, gaat voor 119 euro over de toonbank.

Interesse? Bestel dan hier de biertap in de webshop van de Lidl.

Geen biertap in huis, maar een biertap op je hotelkamer? Dat kan bij dit hotel net over de grens in Duitsland.