Thuis sporten wordt steeds populairder. Maar om thuis een beetje fatsoenlijk te kunnen trainen, heb je daar wel de juiste apparatuur en fitnessapparaten voor nodig. Dit kan heel duur zijn, als je de A-merken in de dure winkels gaat opzoeken. Maar je kunt een stuk goedkoper uit zijn als je de juiste producten met de juiste prijs vindt.

Fitnessapparaten voor een prima prijs

In de sportschool staat er zó veel dat je lang niet alles nodig hebt. En waarschijnlijk blijft iedereen de komende tijd nog een stuk meer thuis. In dat geval kun je net zo goed een paar goede fitnessapparaten in huis halen, waar je precies mee kunt doen wat je wilt. Dat scheelt je ook een trip naar de sportschool, waar je tussen allerlei anderen jezelf in het zweet moet werken. Verplaatsen naar thuis betekent afvallen terwijl je de hele dag thuis bent.

Multifunctioneel deurrek

Optrekken, opdrukken, buikspieren trainen en nog veel meer is mogelijk met een deurrek. Met zowel een brede als een smalle grip kun je op veel verschillende manieren trainen. Je hoeft hem alleen maar aan je deurpost te hangen en je haalt hem er gelijk weer af, omdat hij niet vast zit. Daarom moet je er wel een beetje voorzichtig mee omgaan, maar in principe valt hij er echt niet zomaar af. Een lekkere vervanger voor veel andere fitnessapparaten, voor € 24,99 bij de Lidl.

fitnessapparaten

Meer info over de multifunctionele deurrek

Activity Tracker Horloge

Met een horloge dat je activiteit bijhoudt kun je een stuk beter in kaart brengen hoe fit je bent. Hij meet je hartslag, afgelegde kilometers, calorieën, slaap- en activiteitsduur. Probeer daar maar eens een set overzichtelijke schema’s van te maken. Normaal gesproken loopt de prijs van die dingen in de honderd(en) euro’s, maar dit sporthorloge voor slechts €19,99 is een koopje.

fitnessapparaten

Meer informatie over dit sporthorloge.

Hometrainer

Met een hometrainer kun je vet kwijtraken en fit worden naar hartelust. Door de 8 verschillende weerstandniveaus kun je hem zo zwaar zetten als je wilt. Houd tijdens je training bij wat je aan het doen bent: tijd, afstand, calorieverbruik en wattage zijn slechts voorbeelden van wat de bijgeleverde computer je vertelt. Dat is nog eens afvallen op de rekenmachine met dit soort fitnessapparaten. Voor € 199,- heb je deze hometrainer in huis.

fitnessapparaten

Meer info over de hometrainer vind je hier

Core Step

Met een core step kun je allerlei trainingen doen en verbeteren. Zo is het ideaal als je wilt kuiten trainen, doordat je met je voorvoeten erop kunt staan. Je kunt er ook op opdrukken, op verschillende manieren. Dankzij de verstelbare hoogte in 3 standen kun je er veel kanten mee op, dus ga er maar aan staan. Bij de Lidl verkrijgbaar voor €6 9,99.

fitnessapparaten

Zie hier meer info over de Core step.

Trainingsbal

Met een trainingsbal lijk je in eerste instantie niet zoveel te kunnen, maar als je weet hoe je de juiste oefeningen weet kunnen ze behoorlijk zwaar worden. Zo vervangen ze toch weer veel andere fitnessapparaten. Te verwerken in verschillende compound oefeningen en verkrijgbaar in 2 verschillende gewichten: 5,45 of 7,26 kg. Deze ballen staan te koop voor €39.99.

fitnessapparaten

Meer info over deze trainingsballen.

Trainingsbank

Bij belangrijke en grote fitnessapparaten als dit is het belangrijk dat hij stevig is. De verstelbare staalconstructie zorgt ervoor dat iedereen tussen de 155 en 200 cm lang stevig staat of hangt. Perfect voor buikspieroefeningen, zeker dankzij de klem waar je voeten tussen kunnen. Zo kun je zelfs ondersteboven hangen zonder dat het enige moeite kost. Voor €159,- heb jij dit multifunctionele apparaat in huis.

fitnessapparaten

Zie hier meer info over deze trainingsbank