Entertainment

Zien: Dochter Heidi Klum zet internet in vuur en vlam met foto’s in knalrode bikini

leni klum 4

Leni Klum, de dochter van Heidi Klum, weet op nieuw alle aandacht naar zich toe te trekken. De Amerikaanse schittert namelijk in een felrode bikini op het Italiaanse strand.

Wie is de dochter van Heidi Klum?

Leni Klum, geboren op 4 mei 2004 in New York City, verovert de modewereld met stijl en klasse. Als Amerikaans-Duits model heeft ze een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Leni is de dochter van Heidi Klum en voormalig Formule 1-manager Flavio Briatore. In 2009 werd ze geadopteerd door Seal, de toenmalige echtgenoot van haar moeder. Haar familienaam werd Samuel en ze kreeg de tweede voornaam Olumi. Leni heeft drie jongere halfbroers van haar moeders kant en een jongere halfbroer van haar vaders kant.

In de wieg gelegd voor een glansrijke modellencarrière

Leni straalde op de cover van Vogue Duitsland in januari 2021, samen met haar moeder Heidi Klum. Dezelfde maand prijkte ze solo op de cover van Hunger Magazine.

Leni’s catwalkdebuut tijdens de digitale Berlin Fashion Week in januari 2021 was op zijn minst opmerkelijk te noemen. Haar aanwezigheid op de runway werd internationaal geprezen, van USA Today tot de Women’s Wear Daily.

In 2022 schitterde ze als gastjurylid bij Germany’s Next Topmodel. Bovendien zorgde een spraakmakende reclamecampagne met haar moeder voor Intimissimi in mei 2023 voor heel wat media-aandacht.

View post on Instagram
 

Leni Klum geniet met volle teugen van Italiaanse zon

Leni Klum heeft opnieuw de aandacht getrokken door te schitteren in een rode bikini. De 19-jarige schoonheid genoot van de zon in Forte dei Marmi, Italië, en haar verschijning was ronduit verbluffend.

Een zonnige betovering

Leni Klum blijft de wereld verbazen terwijl ze samen met haar vriend, Aris Rachevsky, geniet van de zon in het prachtige Forte dei Marmi, Italië. Het Amerikaanse model weet iedereen te betoveren, terwijl ze haar gebruinde huid perfectioneerde in een rode tweedelige bikini van het Australische zwemkledingmerk FAE.

Met een paar zwarte zonnebrillen hield ze de felle zonnestralen op afstand terwijl ze de dag documenteerde door foto’s te maken met haar telefoon voordat ze ontspanning zocht op een ligstoel. Ook neemt het model zo nu en dan een duik in de oceaan om af te koelen.

Foto’s gaan viral

De foto’s van Leni Klum in een knalrode bikini gaan het hele internet over. Eerlijk is eerlijk: de dochter van Heidi zou zo kunnen spelen in een reboot van Baywatch. Wordt zij de nieuwe Pamela Anderson?

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk de beelden hier op de website van Daily Mail.