Actueel

Foto: Pamela Anderson doet oude tijden herleven en poseert in Baywatch-badpak

pamela anderson

Pamela Anderson, voormalig Baywatch-ster, heeft onlangs voor ophef gezorgd op Instagram door een foto te plaatsen waarop ze poseert in het iconische rode badpak uit de populaire tv-serie. Het badpak, dat symbool staat voor het Baywatch-tijdperk in de jaren 90, was een belangrijk onderdeel van Andersons personage, C.J. Parker, en werd wereldwijd een icoon.

Een terugkeer naar het verleden

De foto, die door Anderson werd gepost op haar Instagram-account met meer dan 2,7 miljoen volgers, toont de 55-jarige actrice en model in het iconische rode badpak dat ze droeg tijdens de opnames van Baywatch in de jaren 90. Met de post kondigt ze een samenwerking aan met Frankies Bikinis. Dankzij de foto weten we gelijk het antwoord op de vraag ‘Hoe gaat het nu met de Baywatch actrices anno 2023?‘ Want het gaat zo te zien bijzonder goed met Pamela Anderson.

Een iconisch badpak

Het rode Baywatch-badpak is een van de meest iconische kostuums uit de tv-geschiedenis en is inmiddels een echt cultureel icoon geworden. Het badpak werd ontworpen door de Amerikaanse modeontwerper Carol Wior en werd tijdens de serie gedragen door verschillende actrices, waaronder Pamela Anderson. Het badpak was zo populair dat het wereldwijd in de verkoop werd gebracht en nog steeds wordt verkocht als eerbetoon aan de serie.

Een onvergetelijke rol

Pamela Anderson speelde van 1992 tot 1997 de rol van C.J. Parker in Baywatch en werd wereldberoemd door haar vertolking van het personage. Anderson werd door haar rol in de serie een sekssymbool en groeide uit tot een van de meest herkenbare actrices van haar tijd. De serie zelf was een wereldwijd succes en werd uitgezonden in meer dan honderdenveertig landen.

Een nostalgisch moment

De foto van Pamela Anderson in het Baywatch-badpak heeft voor veel mensen een nostalgisch gevoel opgeroepen en herinnert aan een tijdperk van zorgeloze tv-kijkavonden. Voor anderen is het een herinnering aan de iconische rol van Anderson in de serie. Het is in ieder geval duidelijk dat de foto voor veel ophef heeft gezorgd en heeft laten zien dat de roem van Baywatch en Pamela Anderson nog lang niet is vergeten.

Bekijk hieronder de gewaagde foto van Pamela Anderson in een rood Baywatch-badpak:

View post on Instagram