Entertainment

Zien: Zo gaat het nu met de knappe Baywatch-actrices

baywatch dames

Baywatch was in de jaren '90 een bekende serie die wereldwijd miljoenen fans had. Het was een show vol strand, zon en prachtige mensen in rode badpakken. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de Baywatch actrices? In dit artikel nemen we een kijkje naar hoe het leven eruit ziet voor de bekendste actrices uit deze legendarische serie. Van Pamela Anderson tot Donna D'Errico, we vertellen je alles wat je wilt weten over de huidige status van deze iconische vrouwen.

Pamela Anderson

Pamela Anderson is een bekende actrice en model, vooral bekend door haar rol als C.J. Parker in Baywatch. Haar mooie lichaam was een belangrijk onderdeel van haar aantrekkingskracht en hebben bijgedragen aan het succes van Baywatch. Daarnaast heeft Anderson op de cover van Playboy gestaan en speelde ze in films zoals Barb Wire en Scary Movie 3. Ze heeft relaties gehad met verschillende beroemde mannen, waaronder Kid Rock. Anderson blijft populair op Instagram, waar ze zowel nieuwe als oude foto’s post.

View post on Instagram
 

Carmen Electra

Nummer #2 in het rijtje van bekende Baywatch actrices is Carmen Electra. Carmen Electra verving Pamela Anderson in de rol van Lani McKenzie en werd dankzij één seizoen Baywatch wereldberoemd. Electra heeft drie keer geposeerd voor Playboy en was danseres bij de Pussycat Dolls. Ze creëerde een eigen videoserie genaamd “Aerobic Striptease” en richtte een worstel league voor vrouwen op, die zonder kleding in een ring moesten worstelen. Op 51-jarige leeftijd is ze nog steeds actief op Instagram met 1,5 miljoen volgers.

View post on Instagram
 

Nicole Eggert

Nicole Eggert was als kind winnaar van schoonheidswedstrijden en speelde in Baywatch het personage Roberta ‘Summer’ Quinn. Haar carrière als blonde bombshell begon nadat ze Pamela Anderson’s borstvergroting imiteerde. Toch vertrok Eggert na twee seizoenen uit Baywatch en wees een aanbod van Playboy af. Haar carrière ging achteruit en nu runt ze naar verluidt haar eigen ijscowagen.

View post on Instagram
 

Yasmine Bleeth

Naast Eggert was Yasmine Bleeth ook een bekende actrice op Baywatch, die werd beschouwd als een van de mooiste vrouwen op aarde. Ze speelde het personage Caroline Holden slechts één seizoen, maar vanwege haar aantrekkingskracht brachten de producenten haar vijf extra jaren terug. Bleeth had nooit geposeerd voor Playboy, maar had wel haar eigen badkledinglijn en lingerie-fotoshoots. Haar carrière ging achteruit door een verslaving, een arrogante houding en een relatie met een stripclub-eigenaar. Ze crashte haar auto en werd betrapt met naalden en injecteerbare cocaïne op de achterbank. Bleeth is sindsdien niet veel meer in het nieuws geweest.

View post on Instagram
 

Donna D’Errico

Last but not least in het rijtje van Baywatch actrices is Donna D’Errico. Donna D’Errico is de enige persoon op deze lijst die er dertig jaar na haar Baywatch-dagen nog knapper uitziet. Op Baywatch speelde ze een nachtclub-eigenaar en nu een verleidelijke Barbie-pop op Instagram. Op 55-jarige leeftijd bewijst ze dat je met genoeg geld voor plastische chirurgie eigenlijk knapper kunt zijn dan je dochter. Donna heeft toegegeven in een interview dat ze loog over haar zwemvaardigheid tijdens de Baywatch-audities en dat ze een ernstige watervrees heeft. Na een scène waarin ze bijna verdronk tijdens het redden van een jongen, mocht Donna niet meer in het water. Ze is nog steeds doodsbang voor de zee, maar dat heeft misschien meer te maken met haar make-up.

View post on Instagram