Entertainment

Officieel bevestigd: de rol van 007 wordt overgenomen door deze vrouw

Lashana nieuwe 007

Nee, ze wordt niet de nieuwe James Bond, maar de ‘No Time to Die’ actrice gaat de rol van 007 overnemen. Hoe het zit dat leggen wij je even uit.

De nieuwe 007 wordt gespeeld door een vrouw

In No Time to Die is James Bond met pensioen gegaan, waardoor de MI6 zonder een 007 zit. Er is nu bekend gemaakt dat Lashana Lynch de rol voor haar rekening gaat nemen. De geruchten gingen al een tijdje rond, maar het is nu officieel bevestigd. In de film zou Lashana, ook een ’00-agent’ een rol hebben, maar het derde cijfer achter deze twee nullen kan nu worden ingevuld.

Lashana Lynch in de nieuwe James Bond

“Een personage dat te glad is, een perfect gietijzeren personage? Dat is volledig in strijd met waar ik voor sta”, zegt Lynch. “Ik wilde gebruik maken van deze kans om Nomi iets te laten vertegenwoordigen.’’ Lynch gaat dat met deze mooie rol zeker vervullen, want we kunnen wel denken dat dit een grote verassing is aan deze actiefilms.

Watch on YouTube

James Bond gaat met pensioen in nieuwe film

De reden dat Lashana Lynch als Nomi de nieuwe 007-agent wordt, kan wellicht wat verwarrend zijn. James Bond is namelijk de enige echte 007, maar omdat hij zal aftreden vanwege zijn pensioen is dit nummer voor een agent nog beschikbaar.

Nu de dienst van de agent is overgenomen zijn er enorm veel speculaties over hoe James Bond zelf verder zal voortleven in de franchise. Daniel Craig speelt de rol in het aankomende deel voor het laatst. Tom Hardy, Idris Elba  en Tom Hiddleston worden genoemd als eventuele opvolgers.

Wij zijn benieuwd naar de nieuwe rol van 007. Het zal weer een frisse wind laten waaien aan de bekende James Bond films en hopelijk kunnen we het snel in 2021 verwachten. We houden jullie op de hoogte.