Lasers en vuurwerk die uit de hemel komen. Je ziet ze vliegen zeker. Als jij een van de aanwezigen was van de Avalon Airshow in Australië, dan zeker. Daar hadden ze namelijk een vliegtuig met een buitensporige hoeveelheid vuurwerk en lasers aan boord. Dat lieten ze op een extravagante wijze zien aan het Australische publiek. Gelukkig hebben we de beelden nog. Geniet daarom van de onderstaande laser- en vuurwerkshow:

Laser- en vuurwerkshow anno 2019

Wordt dit het soort lasershows waar we van kunnen genieten tijdens het festivalseizoen? Voorlopig nog even niet. Dit is namelijk de eerste keer dat zulk visueel vermaak is ingezet. De vraag is ook of organisatoren van festivals staan te popelen om dergelijke techniek in te zetten. Wij hopen in ieder geval van wel. Het zou in ieder geval een goed idee zijn om zoiets naar Nederland te halen. Wij staan natuurlijk al op de kaart als festivallandje en zijn toe aan de volgende stap. De reacties op de Avalon Airshow in Australië waren in ieder geval positief. Dus wie weet staan wij over enkele jaren te raven, dansen en feesten onder een door vliegtuigen gecreëerd kleurenpalet waar je u tegen zegt. Het festivalseizoen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Feest in Australië

Om het even samen te vatten: Mooie dames, zonnige zomers en de gekste lichtshows die je je kunt bedenken. Wij kunnen je dus aanraden om naar dit prachtige land te verhuizen.

Natuurlijk is het concept van een stuntvliegtuig dat lasers en vuurwerk aan boord heeft heel cool en zo. Maar we hebben wel eens vuurwerkshows van een groter kaliber gezien. Kijk maar eens naar deze timelapse van vuurwerk op oud en nieuw. En als je het over lasershows hebt kan ons kikkerlandje er ook wat van hoor. Kijk maar eens naar de lichtshow van Defqon. 1, potjandorie wat ziet dat er spectaculair uit zeg.