Zo, Scheveningen ligt aan puin, er is op de nacht van 31 december 2018 – 1 januari 2019 zo’n 70 miljoen euro doorheen geknald en menig mens is nog steeds misselijk van de oliebollen en appelbeignets. Gelukkig hebben we de beelden nog! Dus laten we maar gewoon beginnen in ons eigen landje, met onder meer de grote vuurwerkshow in Rotterdam, gevolgd door Haarlem, Purmerend en Zwolle!

Rotterdam

Haarlem

Purmerend

Zwolle

Internationaal

In Nederland waren we natuurlijk niet de enigen die de nieuwjaarstraditie in eren hielden met wonderschone klappers, daarom nemen we nu een kijkje over de grenzen. Van Europa tot Amerika en door naar het Midden-Oosten, hier volgt er voor ieder wat wils! Naarmate de dag vordert zullen we de lijst blijven updaten met vers beeldmateriaal!

Londen

Parijs – Arce de Triomph

Parijs Eiffeltoren

Rome

Drammen Noorwegen

Hawaii

Dubai – Burj Khalifa

Dubai

Moskou

Filipijnen

Kuala Lumpur Maleisiƫ

Taipei Taiwan

Hong Kong

San Francisco

Miami

Los Angeles

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Niaz Uddin (@neohumanity) op

Rio de Janeiro

Melbourne Australiƫ

Sydney

Vuurwerk Timelapse Special

In onze zoektocht door de vurige feed van YouTube kwamen we ook nog op deze heerlijk ontspannende video waarbij de vuurwerkshow op een onbekende locatie in reverse is gegooid onder de genoeglijke tonen van Mozart! Genieten:

Met kopstukken als Rotterdam en Los Angles is niet iedere timelapse even mooi als de ander – zij het door de locatie, camera of het vuurwerk – maar toch willen we iedere baas bedanken die de moeite heeft genomen dit met ons te delen!