Tijdens het gamen heb je natuurlijk wel een goede gamestoel nodig. Wat zit er nou lekkerder dan en stoel van een Lamborghini? Nou, we hebben goed nieuws. Binnenkort kun jij gamen in een gamestoel gemaakt door Lamborghini. De gamestoelen zijn van dezelfde materialen gemaakt als de autostoelen van het welbekende merk, geniaal!

Lamborghini gamestoelen

In een samenwerking met Secretlab komt Lamborghini binnenkort met twee limited-edition gamestoelen. De stoelen zijn gemaakt van dezelfde koolstofvezel en Alcantara dat wordt gebruikt in de dikke auto’s van Lamborghini. Binnenkort race jij in een Lamborghini Aventador, op een Lamborghini gamestoel, hoe vet is dat?

Op de foto’s is te zien dat de stoel het echte Lamborghini-design heeft. Het logo en de Italiaanse vlag zijn terug te vinden op de gamestoel. Secretlab heeft ervoor gezorgd dat de stoel de ultieme zitting heeft voor een gamer. Tijdens een urenlange gamesessie wil je natuurlijk geen last krijgen van je rug, zelfs niet in een Lamborghini-stoel. De foto hieronder laat waarschijnlijk de goedkopere variant zien. Hier is namelijk meer gebruik gemaakt van suède. In de foto hieronder zien we een sneak peak van wat mogelijk de duurdere variant wordt. Hier zie je dat Lamborghini meer inspraak heeft gekregen door de koolstofvezel achterzijde en leren details.

lamborghini gamestoelen gamestoel

Twee limited-edition gamestoelen zijn binnenkort verkrijgbaar

“De hoeveelheid detail die in elke Lamborghini-auto zit, is uitzonderlijk, dat delen we bij Secretlab. Het was een droom om onze toonaangevende technologie en ergonomie te combineren met Lamborghini’s prestatie gedreven DNA om niet één maar twee gamestoelen te creëren voor de trouwste fans van het merk”, zegt Ian Ang, mede-oprichter en CEO van Secretlab.

Meer informatie en foto’s zijn nog niet beschikbaar. De twee limited-edition gamestoelen van Lamborghini worden volgend jaar tijdens ‘The Real Racegepresenteerd. In aanloop naar het evenement hopen we meer te horen over de vraagprijs van de speciale gamestoelen. 

Lamborghini Gamestoelen