Netflix puilt uit van het serie-aanbod. Veel is het kijken niet per se waard, sommige zijn regelrechte parels. La Casa de Papel is hier een voorbeeld van. De spannende Spaanse serie is al seizoenen lang één van de grote favorieten. Het leukste nieuws van vandaag is dan ook dat seizoen vier al veel eerder op Netflix verschijnt dan werd verwacht!

La Casa de Papel

De populaire Spaanse serie La Casa de Papel telt inmiddels al drie seizoenen. In de serie volgen we een groep individuen. Stuk voor stuk hebben zij een eigen verhaal en reden waarom ze buiten de maatschappij vallen. Onder de hoede van El Professor verenigen zij en bereiden zij zich -uiterst zorgvuldig- voor op één van de grootste bankroven in de geschiedenis.

La Casa de Papel

Wie na seizoen één dacht dat het verhaal wel klaar was, kan maar beter heel gauw achter zijn laptop kruipen om ook seizoen twee en drie te gaan kijken. Het is de producers namelijk gelukt om het verhaal levend te houden. Vol spanning en met nog steeds een goede verhaallijn knallen ze hem nu door naar seizoen vier.

Seizoen vier

Na seizoen drie leek het even een tijdje stil te zijn in de storm rondom La Casa de Papel. Dat er een vierde seizoen gaat komen werd al vrij snel bekend, maar hier leek ons geduld flink voor op de proef te worden gesteld. Maar, goed nieuws! In een interview met Rodrigo de la Serna (Palermo) werd afgelopen week duidelijk dat seizoen vier niet alleen al helemaal geschoten is, maar dat het waarschijnlijk in januari al op Netflix te zien is. Nog specifieker: 4 januari al.

La Casa de Papel

Snelle release

De snelle release komt onverwacht maar is wel te verklaren. Netflix gaat er de komende tijd veel concurrentie bij krijgen met bijvoorbeeld Disney+ en de streamingsdienst van Apple. Een gloednieuw seizoen La Casa de Papel kan voor veel Netflixgebruikers een reden zijn het abonnement nog een tijdje langer aan te houden.

Voor iedereen die het nog helemaal niet gezien heeft (onder welke steen heb jij geleefd) hier de trailer van seizoen één.