Other

Deze 10 kwaliteiten vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen

kwaliteiten mannen aantrekkelijk vrouwen

Altijd al willen weten met welke kwaliteiten je in de smaak valt bij de vrouwen? Zoek niet verder. Als jij deze 10 kwaliteiten bezit, ben je zo aantrekkelijk, dat de vrouwen straks niet meer van je zijn af te slaan.

Welke kwaliteiten vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen?

De lijst der lijsten. Mannen, ga aan de slag met een paar van onderstaande punten. Hoe meer je er kunt afvinken, hoe groter jouw aantrekkingskracht op vrouwen. Geloof het of niet, maar dit zijn deze kwaliteiten vinden vrouwen aantrekkelijk bij een man.

1. Openhartig kunnen zijn

Een vrouw wil alles van je weten, in goede en slechte tijden. Een kwaliteit die vrouwen bij mannen aantrekkelijk vinden is dan ook dat ze openhartig naar hen zijn. Dit doe je door alles met haar te delen en ook door je gevoelige kant te laten zien.

2. Humor hebben

Oké, niet iedereen heeft dezelfde humor, maar goede humor vinden vrouwen zeker aantrekkelijk bij een man. Je moet haar gewoon aan het lachen kunnen maken. Anders is het ook maar zo saai, toch?

3. Doelgericht zijn

Wat is een man zonder doelen in zijn leven? Je moet uiteraard weten wat je wil en werken voor je doelen. Een vrouw valt er als een blok voor en zal je altijd gaan ondersteunen.

4. Intelligent zijn

De ‘beauty’ komt niet zonder de ‘brains’. Goede intelligentie komt vrijwel meteen over op de dames. Je moet weten waar je het over hebt en verstand hebben over veel dingen. Een intelligente man staat bovenaan het lijstje van iedere vrouw.

5. Onafhankelijkheid

Veel samen zijn is natuurlijk een must, maar een vrouw waardeert het ook als een man goed voor zichzelf kan zorgen en zo zijn eigen dingen heeft. Het is tenslotte je vriendin en niet je moeder.

6. Meelevendheid kunnen tonen

Een vrouw moet het gevoel krijgen dat je goed in haar schoenen kan staan en dat je voelt wat zij voelt. De kwaliteit om meelevend te zijn is zeker een ding waar vrouwen op vallen.

7. Fysiek gezond

De fysieke kwaliteit mag natuurlijk niet ontbreken. Je hoeft er uiteraard niet opgepompt bij te lopen, maar zo nu en dan naar de sportschool vinden de vrouwtjes hartstikke leuk.

8. Ondernemend

Iemand die de hele dag op de bank hangt, dat zoeken de dames niet. Ondernemend zijn is echt een kwaliteit op zich, en zeker een kwaliteit die vrouwen aantrekkelijk vinden.

9. Zelfrespect hebben

Je mag er zijn en dat moet je ook kunnen laten merken. Een goede portie zelfrespect, daar houden de vrouwen wel van. Let er wel op dat je er niet in doordraaft.

10. Zelfverzekerdheid

Een man moet stevig in zijn schoenen staan. Een kwaliteit die vrouwen absoluut aantrekkelijk vinden bij mannen. Je moet je mannetje kunnen staan en een beetje zelfverzekerd en stoer overkomen.