Schaatser Koen Verweij nam eerst afscheid van zijn vriendin Jutta Leerdam, toen van zijn schaatscarrière en nu van zijn appartement. Koen Verweij zet zijn appartement in Heerenveen te koop. Wie biedt? 

Wie is Koen Verweij?

De op 26 augustus 1990 in Alkmaar geboren Koen Verweij is een langebaanschaatser, marathonschaatser en inline-skater. Koen debuteerde in 2007 bij het schaatsteam van Jong Oranje. 

In het seizoen van 2008/2009 won Verweij tijdens de ISU World Cup Junioren de eerste plek op de 5000 meter. In het daaropvolgende seizoen volgde de overstap naar het topteam van TVM. Ondanks dat Verweij succesvol zijn wereldtitel junioren op de 5000 wist te verdedigen, bood het wisselvallige jaar geen reden tot een contractverlenging. Desondanks knokte de schaatser zich terug met een bronzen medaille bij op het allround WK en goud bij WK-afstanden. Het zou daarna een tijd duren totdat Verweij zijn vorm hervond. Wat Koen Verweij wel had gevonden, was het luxe appartement dat hij in 2009 kocht. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koen Verweij (@koenverweij)

Hoogtijden en de periode erna

In het seizoen van 2013/2014 keerde Verweij terug bij TVM, werd Nederlands kampioen op de 1500 meter en eindigde als tweede op de 1000 meter. Het werd zijn meest succesvolle jaar met een tweede plek op de Olympische Spelen (1500 meter). Ook werd Verweij samen met Jan Blokhuijsen en Sven Kramer olympisch kampioen in Sotsji. Een prestatie waardoor hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In het seizoen van 2019/2020 leerde hij zijn ex-vriendin Jutta Leerdam kennen bij het team van Reggeborgh. Doorpakken na een aantal wisselvallige jaren bleef echter uit, de samenwerking kwam ten einde na één seizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koen Verweij (@koenverweij)

Het appartement dat Koen Vereij te koop heeft gezet

In 2009 kocht Koen Verweij het nu te koop staande appartement voor 225.000 euro. De huidige vraagprijs bedraagt 369.000 euro, waardoor hem een mooie winst te wachten staat. Daarmee kan het vermogen van Koen Verweij bij een eventuele verkoop flink groeien. 

Koen Verweij appartement

Het betreft een driekamerappartement met een oppervlakte van 90 vierkante meter, met twee slaapkamers en één badkamer. Het appartement van Koen Verweij is voorzien van een laminaatvloer. De open keuken komt met al de nodige inbouwapparatuur.

De locatie is overigens top: het appartement dat Koen Verweij te koop heeft gezet, ligt aan het golfresort Heidemeer in Heerenveen en komt met een prachtig uitzicht. 

Koen Verweij appartement

Meer zien van het appartement van Koen Verweij? Ga dan naar de website van Bekende Buren.