De spelers waarmee van Louis van Gaal het gaat doen op het WK zijn natuurlijk al bekend. Maar achter al die Oranjespelers zitten natuurlijk ook beeldschone voetbaldames. Daar hebben wij maar eens een mooi basis elftal van gemaakt. Dit zijn de elf knapste vrouwen en vriendinnen van de Oranjespelers.

Kaylee Ramman (vrouw van Nathan Aké)

Kaylee Ramman is niet op haar hoofd gevallen, en dan hebben we het niet alleen over haar uiterlijk. Ze heeft ook nog eens de brains. De dame studeerde namelijk aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tegenwoordig is de vrouw van Nathan Aké mede-eigenaar van zowel een sieradenmerk als een bikinimerk. Soms laat ze op Instagram zien hoe de bikini’s haar staan en de beelden zien er top uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaylee Aké (@kayleerm_)

Jaimy Kenswiel (vriendin van Denzel Dumfries)

De volgende in onze lijst van de knapste vrouwen en vriendinnen van de Oranjespelers is Jaimy Kenswiel. Ze staat niet vaak in de spotlights, daar mag wel wat verandering in komen als het aan ons ligt. Jaimy is al jaren de vriendin van Denzel Dumfries en heeft ondertussen al twee kindjes samen met de voetballer. Daarnaast is ze bezig met haar eigen webshop en is ze druk als styliste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Blossom Blue de Weerd (vriendin van Noa Lang)

Over deze prachtvrouw is helaas weinig informatie te vinden. Zelfs foto’s van de dame zijn schaars. maar goed, parels zijn nou eenmaal schaars. Wel weten we dat Blossom Blue een kind heeft uit een vorige relatie en dat er inmiddels een kindje van Noa Lang en Blossom op komst is.

Knapste partners van Oranjespelers

Candy-Rae Blind (vrouw van Daley Blind)

Ook de geroutineerde Daley Blind is weer mee naar het WK. Dat betekent dat ook de sportieve vrouw van Blind niet mag ontbreken in deze lijst van knapste vrouwen en vriendinnen van de Oranjespelers. Daley en Candy Rae Blind zijn al meerdere jaren getrouwd en hebben samen twee kinderen.

Rike Nooitgedagt (vrouw van Virgil van Dijk)

Ook Virgil van Dijk heeft zijn grootste prijs binnengesleept. En dan bedoelen we niet de Champions League, maar zijn ware liefde Rike Nooitgedacht. Ook dit is een echte voetbaldame, en trouwens ook een voetbalmoeder. Het koppel heeft samen namelijk een dochtertje genaamd Nila. Een echte voetbalfamilie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

AnneKee Molenaar (vriendin van Matthijs de Ligt)

Iemand die absoluut niet mag missen op het lijstje van de knapste vrouwen en vriendinnen van Oranjespelers is AnneKee Molenaar. Deze bloedmooie blondine is niet alleen de vriendin van Matthijs de Ligt, maar ook gelijk zijn grootste fan. Ze plaatst regelmatig leuke foto’s van hen samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Doina Turcanu (vriendin van Stefan de Vrij)

Stefan de Vrij speelt doorgaans als verdediger. Maar deze voetballer weet ook absoluut hoe het voelt om te scoren. Hij heeft namelijk al vijf jaar met de wondermooie Moldavische Doina Turcanu. Volgens Italiaanse bronnen is deze dame lekker bezig met haar carrière als model. De brunette deelt veel foto’s met haar geliefde op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)

Mikky Kiemeney (verloofde van Frenkie de Jong)

Mikky Kiemeney is sinds de middelbare al niet weg te slaan bij Frenkie de Jong. Afgelopen zomer vroeg de voetballer haar ten huwelijk tijdens een vakantie in Amerika. Mikky heeft de hele carrière van haar liefde meegemaakt en gesteund. De inmiddels verloofden geven aan dat ze het in Spanje goed voor elkaar hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Roos de Back (vriendin van Jurriën Timber)

Over Roos de Back, de vriendin van Jurriën Timber is helaas ook niet veel te vinden. Maar dat neemt niet weg dat het een pracht van een vrouw is en dan ook zeker niet mag ontbreken in deze lijst van knapste vrouwen en vriendinnen van de Oranjespelers. Op haar Instagram zijn vooral veel plekken te zien waar ze naartoe reist. Toch verschijnt er hier en daar wel eens een foto waarin Timber te spotten is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roos🤍 (@roossdeback)

Sem Smit (vriendin van Steven Bergwijn)

Nog een dame die zeker niet mag ontbreken bij het lijstje van knapste vrouwen en vriendinnen van de Oranjespelers is Sem Smit: de vriendin van Steven Bergwijn. De relatie tussen de twee is niet altijd over rozen gegaan. Maar tegenwoordig spat de liefde er weer vanaf. Ze hebben inmiddels ook een kindje genaamd Ayden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

Noa van der Bij (vriendin van Cody Gakpo)

Als laatste (maar zeker niet de minste) hebben we de schitterende Noa van der Bij. Er is niet veel over de prachtige blondine te vinden. Wel weten we dat ze een HBO-studie heeft afgerond en dat ze op het moment werkzaam is als junior booker bij Cachet Models. En dat ze een geweldig koppel vormt met Cody Gakpo natuurlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cody Gakpo ✝️ (@codymathesgakpo)