Achter een goede voetballer, staat meestal ook een mooie vrouw. Ook Matthijs de Ligt heeft het goed voor elkaar. De 22-jarige AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt. Haar carrière als model loopt vooralsnog erg voorspoedig en als wij de foto’s bekijken snappen we meteen waarom.

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt

Op jonge leeftijd brak Matthijs de Ligt door bij Ajax en meteen wekte hij de aandacht van de grote Europese clubs. Binnen no-time groeide hij uit tot absolute sterkhouder en aanvoerder van de club uit Amsterdam. Na een aantal jaar in de hoofdmacht van Ajax sloot hij een dikke deal met Juventus. Voor een enorm bedrag maakte hij een transfer naar de club uit Turijn. Hoewel hij tegenwoordig over de hele wereld speelt, houdt hij het wat betreft de dames lekker dichtbij. De Nederlandse AnneKee Molenaar mag zich namelijk al bijna drie jaar de vriendin van Matthijs de Ligt noemen.

Het model is opgegroeid in een Ajax-gezin

Eén ding hebben de twee gemeen, ze braken beide op jonge leeftijd door. Ook AnneKee maakte grote indruk met haar werk als model. AnneKee Molenaar is de dochter van niemand minder dan Keje Molenaar. Misschien gaat er nu bij sommigen een belletje rinkelen. Keje Molenaar is namelijk zelf ook voetballer geweest. Tussen 1980 en 1984 speelde hij in het eerste van Ajax. De vriendin van Matthijs de Ligt is dus opgegroeid in een Ajax-gezin, wie weet wordt die trend doorgezet en sticht het stel zelf binnen de kortste keren ook wel een heus Ajax-gezin.

Dat ze er goed uit ziet, dat is een ding dat zeker is. Het is dan ook niet gek dat het modellenwerk haar goed afgaat. We hebben een paar van haar beste plaatjes uitgezocht en hieronder neergezet. We stellen jullie graag voor aan AnneKee Molenaar, de vriendin van Matthijs de Ligt.