Het is natuurlijk geen geheim meer dat Kim Kardashian er stralend uitziet. De dame plaatst regelmatig prachtige foto’s op haar Instagramaccount. Toch blijven sommige foto’s erbovenuit springen. Net zoals de lingerie foto’s die ze nu heeft gedeeld met de wereld.

 

Kledinglijn van Kim Kardashian

De kledinglijn genaamd Skims van Kim Kardashian is populair bij de vrouwen. De items zorgen er namelijk voor dat alle curves van een vrouw mooi tot zijn recht komen. Dat is ook het hele doel van Kim, de focus van het bedrijf ligt op het in vorm brengen van je lichaam. Ze ontwikkelt zowel ondergoed als uitgaanskleding met Skims. Kim Kardashian is niet bang als het gaat om ‘gewaagde’ items toevoegen aan de collectie. Zo heeft ze al verschillende ‘cut-out’ items aan haar kledinglijn toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de ‘brutale’ nieuwe jurk die de dame recent heeft uitgebracht. De jurk heeft een lage rug en een cut die zich nét boven het achterwerk bevindt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

 

Kim Kardashian showt lichaam met lingerie foto’s

Kim Kardashian liet de temperaturen stijgen terwijl ze pronkte met haar getrainde lichaam in een diavoorstelling die woensdagavond op Instagram werd gedeeld. De 42-jarige Kim Kardashian verscheen in lingerie voor de camera. Ze droeg twee nieuwe bh- en ondergoedsets uit haar shapewear-lijn SKIMS’ nieuwe Sparkle Jersey-collectie. De beroemdheid kleedde zich uit voor een shoot die oorspronkelijk als reel was geüpload op de SKIMS Instagram-pagina. Maar nu dus ook te zien is op haar eigen account.

In sommige delen van de upload hield de ex-vrouw van Kanye West een zwarte iPhone vast terwijl ze zichzelf opnam. Kim nam screenshots van haar favoriete momenten uit de clip en voegde deze ook toe aan de diavoorstelling met lingeriefoto’s van hogere kwaliteit. Er zit geen audio over de video. Het zijn alleen flitsen van Kim die kijkers close-ups en hoeken van de influencer laat zien.

Benieuwd naar de lingeriefoto’s van Kim Kardashian? Bekijk de Instagrampost en de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)