De beeldschone Katja Schuurman is uit de kleren gegaan voor het mannenblad FHM. Dit deed ze ter gelegenheid van de FHM500, het magazine waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd. Vandaag is het zover en mogen we eindelijk onze stem weer laten gelden voor welke dame de eer verdient als ‘Nederlands mooiste.’

Niet bang

We kunnen wel stellen dat Katja Schuurman absoluut niet bang is, want op 44-jarige leeftijd gaat ze nog steeds zelfverzekerd uit de kleren. Hiermee laat ze perfect zien dat je seksueel voelen niet ophoudt na je 40e en geeft ze ook aan dat ze zichzelf een stuk zelfverzekerder voelt dan toen ze twintig was.

In het interview met FHM laat Katja weten dat ze deze shoot van haar vriend absoluut moest doen: “Hij vindt het leuk om met me te pronken, haha. Eigenlijk was het geen optie dat ik nee zei.” In 2002 wist de beeldschone Katja al eens door FHM te verkozen te worden tot Meest Sexy Vrouw van Nederland en 17 jaar later staat ze gewoon weer met een pikante shoot in het mannenblad.

Katja Schuurman uit de kleren

Spannend vindt Katja het in elk geval niet meer om naakt op de foto te gaan. “Nee, ik vind het niet meer spannend om uit de kleren te gaan. Behalve dat ik dan denk: een klein beetje sportschool zou geen kwaad kunnen. Het blijft altijd een beetje raar dat je in een klein broekje krioelt op een bed terwijl er tien man om je heen staan, maar ik ben heel makkelijk met naakt.”

Zoals al eerder gezegd kunnen we vanaf vandaag eindelijk stemmen op de FHM500. De winnares zal op 22 mei bekend worden gemaakt tijdens een event in The Butcher Social Club in Amsterdam. Het nummer waar Katja in verschijnt ligt in mei in de schappen.