Entertainment

Het vermogen van Kanye West: de best verdienende rapper ter wereld

Vermogen Kanye West

Kanye West. You love him or you hate him. Dat laatste is prima, want hij houdt genoeg van zichzelf om dat te compenseren. Wat je mening over de meest besproken rapper van Amerika ook is, we kunnen niet ontkennen dat de beste man een gigantisch talent heeft voor het produceren van muziek. Wat je misschien niet weet is dat de rapper al meerdere malen bekroond is tot best verdienende rapper van de wereld. Iets waar zijn muziek gek genoeg niet volledig verantwoordelijk voor was. Wat dan wel? Je leest het hier. Dit is het vermogen van Kanye West

Het vermogen van Kanye West

Dat het bij Kim en Kanye financieel wel goed zit zagen we een tijdje terug, toen Kim een tour gaf door de villa van Kanye West. Gek genoeg heeft Kanye deze plek op de ranglijst niet alleen verdiend met de muziek die hij maakt, maar met zijn schoenen. Het vermogen van Kanye west ligt op een verbluffende 3.2 miljard dollar. Dit komt onder andere door zijn smaakmakende deal met Adidas voor zijn Yeezy sneaker. Met dit vermogen blijft hij rappers als Jay-Z (1 miljard dollar), P Diddy (885 miljoen dollar) en Dr. Dre (820 miljoen dollar) voor. Al deze rappers hebben overigens wel meerdere bedrijven of samenwerkingen waarmee ze bakken met geld verdienen.

View post on Instagram
 

Kanye West doet mee aan de Amerikaanse verkiezingen

De rapper is veel in het nieuws de afgelopen weken en dat heeft alles te maken met zijn deelname in de race naar het presidentschap. In de huidige presidentverkiezingen kon je stemmen op de rapper. Volgens verschillende bronnen heeft hij 60.000 stemmen gekregen. Dat stelt dus niets voor. Hij nam het eigenlijk ook niet erg serieus, het was meer een stunt dan een echte poging om president te worden. Alhoewel, Kanye heeft bevestigd dat hij zich weer kiesbaar stelt voor de verkiezingen van 2024, wij zijn benieuwd. Misschien toch maar gewoon houden bij de sneakers en de muziek.

View post on Instagram