De mensen van Vogue hebben weer een heerlijk interview afgenomen. Dit keer met niemand minder dan Kim Kardashian. Ze kreeg 73 vragen te verwerken terwijl ze op subtiele wijze een tour gaf door de villa van Kanye West. Het stel heeft een interieursmaak die je gerust apart mag noemen. Kijk zelf maar.

Meer dan een huistour

Kim Kardashian doet aan hevige multitasking: Terwijl ze door het huis loopt om een tour te geven, moet ze 73 vragen beantwoorden en daarnaast de kinderen even in de gaten houden. Er wordt haar de oren van het lijf gevraagd. “Wat is je favo film”, “wanneer moest je voor het laatst huilen”. Er komen soms rare dingen naar boven.

Op de vraag “wat is het raarste gerucht dat ooit over je is verspreidt?”, zegt ze dat ze ooit een wasbeer heeft gedood met haar hoge hakken. Als laatste vraagt de presentator: “Zou ik een nieuw paar ‘Yeezys’ (schoenen designed door Kanye) mogen?”Het antwoord hierop is “nice try”. We kunnen de humor van de presentator wel waarderen.

Villa van Kanye West

Ten eerste valt het op dat het plafond van de hele verdieping wel 4 meter hoog lijkt. Ook zijn de kamers zo ruim dat je in sommige ruimtes wel een heel huis neer kan zetten. Wat ook opvalt is dat de kleur wit wel erg veel gebruikt wordt, alle muren en meubels staan er vol mee.

Aan toffe items geen gebrek, in de villa van Kanye West bevindt zich onder andere een kookeiland dat groter is dan de meeste keukens. Er is ook een aparte ruimte, speciaal gemaakt voor twee piano’s van het merk Steinway & Sons. Die kosten vaak meer dan een ton, maar wij vermaken ons het meest door de kinderen waar manlief Kanye mee aan het spelen is.