Jordan Belfort, wie kent hem niet? Na de succesfilm Wolf of Wall Street met Leonardo Di Caprio in de hoofdrol, is de gretige wolf nog bekender geworden dan dat hij al was. De film kennen we allemaal, maar nu is het tijd om de beste man te ontmoeten. Jordan Belfort komt deze maand namelijk naar Amsterdam!

Jordan Belfort Tour

“See The Wolf, Be The Wolf,” zo luidt de slogan van de enige echte Jordan Belfort Tour. Een krachtig zinnetje, waarbij we eigenlijk niet meer op onze stoelen kunnen blijven zitten. We zijn namelijk ontzettend benieuwd wat ‘de wolf’ ons te vertellen heeft. Hij wist Wall Street al om zijn vinger te binden, maar zal dat hem ook bij ons lukken? We kunnen er 25 mei in de RAI Amsterdam achter komen. Als we Leonardo Di Caprio mogen geloven, dan is de beste man in ieder geval te beschrijven als ‘truly motivational.’

Wolf of Wall Street komt naar Amsterdam

Zijn tour gaat over de hele wereld, maar zal nu eindelijk ook in Amsterdam te zien zijn. Uiteraard zijn hier natuurlijk wat prijzen aan verbonden en diverse tickets. Zo heb je een Platinum ticket van 2.000 euro, een Gold ticket van 480 euro, een Silver ticket van 300 euro en een Standard ticket van 99 euro. Mocht je er nou heel vroeg bij zijn zou je een Early Bird ticket voor 60 euro kunnen aanschaffen. De Platinum ticket is natuurlijk wel het tofst, maar we kijken je niet raar aan als jij er niet twee ruggen voor wilt neerleggen. Je hebt dan wel een Meet & Greet, kans om flink te netwerken, een gesigneerde kopie van zijn bestseller, zit vooraan het podium en als klapper op de vuurpijl heb jij samen met 30 andere VIP’s een exclusief etentje met de Wolf. Klinkt niet verkeerd toch? Voor verdere info en tickets verwijzen we je graag door naar deze site.

Jordan belfort tour