Cars & Bikes

Joel Beukers wrapt peperdure Mercedes in gloednieuwe kleur

Joel Beukerss

De slogan ‘ga voor goud!’ is Joel Beukers en consorten op het lijf geschreven. Alles wat de man aanraakt, verandert letterlijk én figuurlijk in dit edelmetaal. Zo ook zijn gloednieuwe Mercedes AMG G63 6×6.

Dikke bolide op zes wielen

De spliksplinternieuwe bolide van Joel Beukers is een dikke zeswieler, en niet zomaar eentje. De ‘gouden’ aanwinst is zo exclusief dat er maar honderd van zijn gemaakt. Deze exclusiviteit gaat gepaard met een prijskaartje van maar liefst zeven ton.

Wat je daarvoor terugkrijgt? Een ruim drie ton wegende bolide, met een 5.5 liter V8 Biturbo onder de motorokap die goed is voor 544 pk. De dikke Mercedes haalt een topsnelheid van 160 km/u en gaat van 0-100 km/u in slechts zeven seconden.

View post on Instagram
 

Joel Beukers gaat ook met zijn Mercedes AMG G63 6×6 voor goud

Waar hij de dikke bolide eerst nog heel bescheiden liet wrappen, heeft ‘ie dat nu toch iets anders aangepakt… Kan jij al raden welke kleur het is geworden?

View post on Instagram
 

Hoe kan het ook anders: goud natuurlijk! De slogan ‘ga voor goud’ is Joel Beukers en consorten op het lijf geschreven. Dit neemt Joel Beukers erg serieus. Kijk alleen al naar zijn wagenpark. Elke auto die Joel Beukers heeft is helemaal goud gewrapped. Dan kan de Mercedes AMG G63 6×6 natuurlijk niet achterblijven, en zo geschiedde. Na een maand te hebben rondgereden in de kleur Designo NIght Black Magno (matte) was het tijd voor verandering.  Geheel in het straatje van zijn slogan, wagenpark en homegym, kan Joel Beukers nu ook flaneren in zijn gouden Mercedes AMG G63 6×6.

Kijk en giet van de gouden Mercedes AMG G63 6×6 van Joel Beukers hieronder:

View post on Instagram
 

Vraag je je af waar deze man het allemaal van kan betalen? Kijk dan eens naar het gigantische vermogen van Joel Beukers.