Joel Beukers gaat als een jekko. In de sportschool, met zijn merk Clean Nutrition en ook op de weg. Zijn wagenpark bestaat uit de ziekste wagens. Helaas was het voor Joel Beukers tijd om afscheid te nemen van zijn getunede Urus, maar niet getreurd; deze dikke bolide maakt plaats voor een nóg dikkere bak. De nieuwe auto van Joel Beukers is er eentje met zes wielen welteverstaan.

De nieuwe auto van Joel Beukers

Als er één iemand op de wereld is die voor goud gaat, dan is het Joel Beukers wel. Deze fitnesslegende flaneert op vrijwel elk vlak in het leven: een beeldschone vrouw, een lichaam waar je ‘u’ tegen zegt, een succesvol ondernemer in hart en nieren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat dit beest zelf ook graag in een bakbeest rondrijdt, steekt hij niet onder stoelen of banken. Op zijn Instagram en YouTube zien we dan ook veelvuldig video’s voorbijkomen waar hij als aspirant Max Verstappen in de hoogste snelheden voorbij scheurt. Een gouden lambo of een gouden Rolls-Royce zijn meermaals de revue gepasseerd en nu kunnen we dus ook een brute Mercedes-AMG G63 6X6 aan dat illustere rijtje toevoegen.

Groots spektakel

Zo’n dikke bolide moet natuurlijk in stijl worden opgehaald én aangekondigd en dat doet onze fitnessgoeroe dan ook. Op zijn Instagram-pagina is te zien hoe hij gehuld in pak de dikke bolide met zijn groeimaten aan een vuurdoop onderwerpt. Joel Beukers gaat op de grond liggen en laat zich overrijden door zijn gloednieuwe auto met zes wielen. En alsof dat niet genoeg is zien we in een ander shot hoe een helikopter (zijn vervoersmiddel om de auto op te halen) boven enkele meters van Joel en zijn nieuwe auto vliegt.

Specificaties

Van deze Mercedes-AMG G63 6X6 zijn er maar honderd gemaakt en Joel Beukers heeft er daar dus één van. De kleur van de auto is Designo Night Black Magno (matte), maar wie weet is de nieuwe auto van Joel Beukers binnenkort wel in een gouden jasje gehuld. Maar zoals het mooie auto’s betreft: beelden zeggen meer dan duizend woorden. Kijk en geniet.