Joel Beukers kennen we van zijn fitnessactiviteiten, YouTube-video’s en het kopen van dikke sportwagens. Hij breidt zijn collectie uit met een nieuwe aankoop. Niet een sportwagen dit keer, maar een serieuze diplomatenauto. In zijn nieuwe video wordt de nieuwe auto van Joel Beukers even goed ingereden.

Fitnesslegende Joel Beukers

Als er één iemand op de wereld is die voor goud gaat, dan is het Joel Beukers wel. Deze fitnesslegende heeft het voor elkaar op vrijwel elk vlak in het leven: een beeldschone vrouw, een lichaam waar je ‘u’ tegen zegt, een succesvol ondernemer in hart en nieren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hij is in zijn video’s vaak te bewonderen in de dikste bolides, bij voorkeur in het goud Een tijdje terug kocht hij de welbekende Mercedes-AMG G63 6X6. En dan hebben we het nog niet eens over zijn Lamborghini UrusLowrider en andere dikke auto’s. Maar nu heeft Joel Beukers een wel érg bijzondere auto aan zijn wagenpark toegevoegd. Een echte klassieker, namelijk de Mercedes 560 SEL.

Ongelofelijk luxe auto van Joel Beukers

De nieuwe auto van Joel Beukers is een Mercedes 560 SEL uit het jaar 1991. Deze versie van de Mercedes-Benz S-klasse is geleverd van juli 1987 tot mei 1991. In zijn nieuwe video wordt de klassieker ingereden door de heren van Clean Nutrition. “Het enige nadeel van de Mercedes is dat er geen bekerhouders zijn,” vertelt de 33-jarige fitnessondernemer. Wel heeft de nieuwe auto van Joel Beukers een paar andere leuke snufjes. Zo zit er stoelverwarming in de auto en kan de achterbank verzet worden. Ideaal voor lange ritten, wat volgens Joel ook de reden van de aankoop was.

Bekijk hieronder de video waarin Joel Beukers zijn gloednieuwe bolide showt:

Specificaties van de Mercedes 560 SEL

In de Mercedes zit een brute 5,5LV8 motor, hierdoor genereert de motor een goede 279pk en 430Nm. Ook de prestaties van de Mercedes liegen er niet om. Hij is in staat om een topsnelheid van 240 kilometer per uur te bereiken en Joel scheurt van o naar 100 in 9,7 seconden. Op teller staat nog geen ton vertelt Joel Beukers. Daardoor is de luxe bolide ook nog in goede staat en zal hij er ook een aardig bedrag voor moeten hebben neergelegd. Hoeveel hij voor de Mercedes heeft betaald is niet bekend. De nieuwprijs van deze dikke bak ligt wel op een flinke 120 duizend euro, dus waarschijnlijk ligt het rond dit bedrag. Zou Joel deze Mercedes 560 SEL ook een gouden kleurtje geven?