De nieuwe foto’s op de Instagram van Jessica Simpson laten zien dat ze flink is afgevallen. Ze verloor de afgelopen tijd maar liefst 45 kilo. Dat laat ze graag zien. Wij vinden dat ze zeker trots mag zijn op hoe ze er nu uit ziet.

Jessica Simpson 45 kilo afgevallen

Jessica Simpson is al jaren bezig met het kwijtraken van de kilo’s en het is nu eindelijk gelukt. Vol trots showt ze haar nieuwe lichaam op Instagram én deelt ze haar geheim. Volgens haar personal trainer was ze gemotiveerder dan ooit om de kilo’s kwijt te raken. ”

Ze zei dat haar lichaam de afgelopen tien jaar niet van haar was geweest. Niet op een slechte manier – haar lichaam was gemaakt om als mama nieuw leven te creëren. Maar ondertussen is dat lijf weer van haar en wil ze er iets fantastisch van maken waar ze ook van kan genieten.”

De ‘holistische’ manier van afvallen

Het interessante aan de manier van afvallen van Jessica Simpson is dat ze niet meteen alle troeven op fitness gooide. De personal trainer raadde de zangeres aan om de ‘holistische’ benadering te gebruiken. Waarbij de focus ligt op voeding, minimaal 7 uur per nacht slapen en het behalen van een dagelijks ‘stappendoel’. Ze begon met 6000 stappen per dag, maar dat doel werd al snel opgeschroefd naar 12000 stappen per dag. Inmiddels is haar doel om 14000 stappen per dag te lopen. Dat is dus al bijna 2,5 keer zoveel als op het begin.

Een goed dieet is key

Ook het dieet van Jessica Simpson moest op de schop. Ze houdt nu vast aan 3 vaste maaltijden met extra veel eiwitten en 2 snacks voor tussendoor. Wel gezonde snacks, voorbeelden zijn: selderij met een eetlepel pindakaas, een volkoren cracker met hummus of een appel met drie sneetjes kalkoen.

Het geheim van Jessica Simpson

Het geheim is heel simpel: “Het is hard werken geweest”, geeft Simpson toe. “Maar het werkt, ik ben goed op weg en het voelt geweldig. Ik wil gewoon een betere versie van mezelf zijn.” Ze raakte intussen 45 kilo kwijt, al was het haar niet om het getal op de weegschaal te doen. Haar trainer: “Mijn werk met haar gaat meer over de gewoonten die ze heeft ontwikkeld en wil volhouden. Elke avond voordat ze naar bed gaat, stuurt ze een e-mail met alle taken die ze heeft uitgevoerd. Ze heeft haar ‘stappendoel’ bereikt, ze heeft goed gegeten en ze heeft haar verantwoordelijkheid genomen, zodat ze met een voldaan gevoel naar bed kan gaan. En dat is werkelijk alles!”

De nieuwe Jessica ziet er werkelijk fantastisch uit. Bekijk hieronder een aantal foto’s.

View this post on Instagram

YEE-HAW to my final days in my 30’s 😜

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on