Geluk kan zitten in eenvoudige dingen als een fijne roadtrip door Nederland of het kijken naar een gave Netflix-film met een kratje bier bij de hand. Deze jerrycan minibar is zo’n belichaming van ‘klein geluk’. Met dit unieke voorwerp heb jij altijd je favoriete drankjes bij de hand.

De meest ideale minibar

De jerrycan-bar is een uniek alternatief voor de koelbox en is makkelijk te vervoeren naar een strandfeest, de camping of tijdens een wandeltocht. Niemand die je zit lopen met de jerrycan zal vermoeden dat je een volwaardige minibar bij je hebt, tot je het ding openvouwt. Pas dan zie je de meerwaarde van de mini-bar. Het ding is verrassend ruim en biedt je alle gelegenheid om je favoriete drank mee te nemen wat je bestemming ook mag zijn. Sterke drank, een sixpack bier, een wijnfles, whiskyglazen, borrelglaasjes en alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd.

jerrycan minibar

Van jerrycan tot minibar

De minibar is gemaakt van een echte, compleet nieuwe 20 liter jerrycan. Dat lijkt een simpel idee, maar je moet er maar op komen. In tegenstelling tot een gewone jerrycan, is de mini-bar van metaal en voorzien van speciale gepoedercoate scharnieren zodat je de mini-bar kunt uitklappen. De plankjes aan de binnenkant kun je naar wens verwijderen en verplaatsen zodat je het naar wens kunt aanpassen. De planken zijn gemaakt van multiplex en zijn prima geschikt voor een paar flessen of blikjes bier. Een extra plank doet dienst als locatie voor de borrelglaasjes en mixers voor cocktails.

jerrycan minibar

Complete bar met drie glazen

Mocht je nu denken dat deze minibar een leuk idee is, maar toch twijfelen over de eventuele scherpe randen; die zijn er niet. De scherpe randen zijn namelijk afgedekt met een rubberen afdichting. Nog leuker is het slot om te voorkomen dat elke ongenode gast een graai in jouw privé-bar kan doen. Het geheel wordt uiteraard geleverd zonder de drank, maar wel met drie glazen. Kwestie van je favoriete dranken netjes sorteren en je kunt op pad.