Je hebt van die mannen die alles lijken te hebben. Jason Statham is zo’n man. Niet alleen heeft hij een vette filmcarrière op zijn naam staan met talloze films en een huwelijk met de prachtige Rosie Huntington-Whiteley, ook beschikt hij over een knap staaltje interieurontwerpen. Dit is het prachtige huis dat hij opknapte en verkoopt.

De woonplek van Jason Statham

De villa waar Jason Statham en zijn vriendin woonde is overduidelijk van alle gemakken voorzien en stijlvol ingericht. In de villa vind je veel hout en wit, wat veel ruimte creëert. Binnen kun je gebruik maken van de inloopkast en luxe master bed-room. Buiten bevinden zich onder andere een privé-lounge met kampvuur; zwembad en sauna. Een prima plek dus om bij te komen van zijn loodzware persoonlijke work-out.

Architect gespot

Dat Jason Statham kan acteren wisten we allemaal wel. Minder mensen zijn echter op de hoogte van het feit dat hij ook erg van ontwerpen en inrichten houdt. Jason Statham zelf zegt dat architectuur en het ontwerpen van gebouwen en interieur zijn passie is. De acteur is hier ook nog eens erg goed is. Dat blijkt wel uit de vraagprijs van de villa. Hij kocht het voor een bedrag rond de $2.7 miljoen. De vraagprijs is nu hij en Rosie het verkopen behoorlijk gestegen. Aan de villa en alle extra’s samen hangt een prijskaartje van bijna $7 miljoen: $6.995 miljoen.

Andere luxe gebouwen

Met het inkomen van Jason Statham zit het dus wel goed. Mocht jij nog steeds twijfelen aan zijn interieur-skills, check dan de filmpjes die tonen hoe de villa eerst was en hoe de villa geworden is. Indien jij zelf op zoek bent naar een nieuw leuk stulpje, dan biedt Funda altijd de juiste oplossing. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dit Funda landhuis, inclusief een gigantische tuin en je eigen privémeer.