Sports

Breaking: Tommy Fury trekt zich terug, Jake Paul krijgt rematch tegen Tyron Woodley

Jake Paul Tommy Fury

In oktober werd een datum aangekondigd, de hype bereikte een hoogtepunt en de trash talk tussen beide heren werd steeds heviger… Alles leek klaar voor een titanengevecht van jewelste. Niets is echter minder waar. Tommy Fury trekt zich ‘door medische redenen’ terug uit zijn gevecht met Jake Paul.

Bacteriële borstinfectie en gebroken rib

Het gevecht tussen Jake Paul en Tommy Fury stond gepland op 18 december in Tampa Florida, maar is nu dus gecanceld. Tommy  Fury (halfbroertje van Tyson Fury) liet in een officieel statement weten. said in a statement: “Ik ben er absoluut kapot van dat ik noodgedwongen mijn gevecht met Jake Paul moet staken vanwege een bacteriële borstinfectie en een gebroken rib.” Paul geeft er (uiteraard) zijn eigen draai aan: “Ik denk dat de druk te heftig werd. Hij was bang.”

View post on Instagram
 

Jake Paul krijgt rematch tegen Tyron Woodley

Gelukkig betekent dit niet dat er helemaal niet gevochten gaat worden op 18 december. Er werd snel gehandeld en een nieuwe tegenstander (of ja, een weerzien met een oude bekende) is daar. Niemand minder dan Tyron Woodley stapt de 18e met Paul in de ring. Dezelfde Woodley waar Jake Paul in augustus van won. Jake Paul heeft er het volste vertrouwen in. “In tegenstelling tot de Fury’s heeft Tyron wel ballen, stapt hij in en krijgt hij nog eens $ 500.000 extra als hij me knock-out slaat. De eerste keer versloeg ik hem in boksen. Deze keer ga ik hem straffen en laat ik er geen twijfel over bestaan.”

View post on Instagram