Sports

Iraanse Hulk barst in aanloop naar gevecht met Martyn Ford in tranen uit op live tv

Iraanse Hulk Martyn Ford huilen

Op zaterdag 30 april is het eindelijk zover: Martyn Ford vs. Sajad Gharibi. In de O2 Arena in Londen nemen de ‘Scariest Man On The Planet’ en de ‘Iraanse Hulk’ het tegen elkaar op. Onlangs was de Iraanse Hulk eerst nog emotioneel op tv in, aangezien zijn familie hem niet meer wil spreken om een wel heel bijzondere reden.

Martyn Ford tegen Sajad Gharibi

Het gevecht zou eerst plaatsvinden op 2 april, maar de rivalen zullen nog een paar weekjes geduld moeten hebben om elkaar in de ring te ontmoeten. Dit zou door de organisatie komen door blessures van de vechters. In het statement staat: “Vanwege blessures nemen de sportsterren en beroemdheden die op de kaart staan meer tijd om zich voor te bereiden op de gevechten, zodat de ring bezet wordt door fitte concurrenten in de beste vorm die ze kunnen zijn.” In de staredown liet Martyn Ford zichzelf al meteen zien. Hij kon het niet laten om zijn tegenstander van zich af te duwen. Dat belooft een mooie strijd te worden.

View post on Instagram
 

Staredown loopt volledig uit de hand

De staredown in Dubai tussen de twee liep al volledig uit de hand. Sajad Gharibi probeerde Martyn Ford tegen de grond te werken, wat compleet mislukte. De Iraanse Hulk werd eenvoudig aan de kant gezet. Bij de tweede poging haalt Martyn Ford zijn revanche door de Iraniër een stootje te geven. De Iraanse Hulk valt als een licht veertje naar achter. Hij zal dus hard aan de bak moeten om te winnen van de 39-jarige acteur. De Iraanse Hulk werd al gezien als de onderliggende partij maar na de ongeregeldheden in Dubai wil zelfs zijn familie hem niet meer spreken.

View post on Instagram
 

Iraanse Hulk huilend op tv te zien

Er is nu interview verschenen waarin Sajad Gharib emotioneel te zien. Dit is, omdat zijn vader en moeder hem niet meer willen zien. “Ik kan mijn familie niet meer bellen; toen ik terugkwam uit Dubai ging ik niet naar familie”, aldus de Iraanse Hulk. “Ik kan niet meer praten met mijn vader en moeder. Toen ik haar sprak zei ze: ‘de persoon die ik in de video zag was niet mijn zoon, mijn zoon is veel sterker dan dat.’ Het doet pijn aan mijn hart als ik niet met mijn familie kan praten. Ik ben mijn trots kwijt en ben vernietigd”, vertelt Sajad. “Hoe moet ik het uitleggen? Ze hebben mij uitgekotst.” Bekijk het volledige interview hieronder:

Watch on YouTube