De Iraanse Hulk stond afgelopen weekend in de ring met de Kazachse Titan. Dat liep anders dan hij had gehoopt: hij wordt gesloopt én het imago van “vechtersbaas” is in één klap verdwenen.

Iraanse Hulk wekt medelijden en lachsalvo’s op

De Iraanse Hulk, ook wel bekend als Sajad Gharibi, had voorafgaand aan het gevecht grote praatjes. De Iraanse spierbundel komt echter van een koude kermis thuis. Hij ging knock-out in de eerste ronde. Bovendien maakte De Hulk weinig indruk met zijn boksskills: hij wekte medelijden én lachsalvo’s op bij het grote publiek. “Kan iemand alsjeblieft de Iraanse Hulk betalen om nooit meer een voet in de boksring te zetten”, zo schrijft een Twitteraar.

Bar en bar slecht

De bokspartij van de Iraanse Hulk en Kazachse Titan was op z’n zachtst gezegd een bar en bar slechte bokspartij. Beide heren hebben geen professionele en amateur-bokservaring. Toch liet de Kazachse Titan, echte naam Djumanov Almat Bakhytovich, zich meer gelden. Hij deelde hier en daar een rake stoot uit, wat uiteindelijk resulteerde in het feit dat de Kazachse spierbonk de Iraanse Hulk KO wist te slaan.

Bron: Vechtsportinfo.