Hoe bedoel je een mobiel huis, caravan of camper? Als je echt als een koning wil gaan, staan en slapen waar je wil dan koop je deze Inkas Armored Mercedes G63 Limousine! Je zou kunnen zeggen dat het hier gaat om een uitgerekte en kogelvrije Mercedes-Benz G-Wagen, maar dan nog veel meer.

Wat te denken van de 5,5 liter benzine V8 met 563 pk? Of de vierwielaandrijving en een zeventraps automatische transmissie? Yes, in deze limo kom je overal in stijl aan en kun je ook nog overnachten! Zij het een stedelijke omgeving of een iets recreatievere setting, mocht jij je dit kunnen voorstellen.

INKAS Armored Mercedes G63 Limousine 2 INKAS Armored Mercedes G63 Limousine 1

Interieur Limousine

Wellicht herken je de ultra-premium versie van Alcantara suède al in het interieur dat wordt gecomplementeerd met gestikt in premium exotisch leer? Passagiers kijken tegen 4K Apple TV en een 4K ultra-high-definition tv aan die met spraakgestuurde bedieningselementen kunnen worden bediend.

Voor de hapjes en drankjes beschikt de limo over een gemotoriseerde bar met een ingebouwde koelbox! Voor het gemak beschikken de nieuwe stoelen ook nog over een massagefunctie, een ingebouwde -in controlecentrum en kunnen zij volledig achterover leunen. Met het controlesysteem heb je totale controle over de media, verlichting en comfort- en beveiligingsfuncties van het voertuig, waardoor je dus ook het premium audiosysteem met meerdere luidsprekerconfiguraties op de som kunt nemen.

Mocht je met deze bak nou toch in een bewolkte stad overnachten, dan kun je beroep doen op de aanpasbare daglichthemel, die echt zonlicht nabootst om vermoeidheid te helpen verminderen. Voor meer visuele overtuiging, specificaties of een aankoop check je de website van Inkas Armored!