Wanneer een beetje moderne vakantieganger op reis gaat draait het eigenlijk alleen nog maar om comfort. Dus wie op het punt staat om cross-country roadtrip te maken, moet serieus overwegen om een Elemment’s Palazzo aan te schaffen! Wellicht dat je het al geraden hebt, maar Palazzo betekent ‘Paleis’ in het Italiaans.

Ellement’s Palazzo

Dit imponerende gevaarte met een lengte van 13,7 meter, hoogte van 4 meter en rijwijdte van 2,5 meter biedt met 68 vierkante meter genoeg plek voor de gehele familie! Binnen heeft het namelijk alles wat zijn naam eer aan doet: een ruime lounge, een kitchenette, een luxe slaapkamer met een kingsize bed, een badkamer, een aparte douchecabine van anderhalve vierkante meter en een intrekbare sky lounge op het dak! Hij heeft dus alleen geen plek voor een helikopter..

Marchi Mobile

Ondanks het chassis dat wordt gebruikt voor Volvo-trucks en de 500 pk sterke motor is dit meer een stacaravan dan een recreatief voertuig! Al weerhield het Marchi Mobile, gevestigd in Oostenrijk, er niet van om er de GQ Car Awards van dit jaar mee te winnen! Mede omdat ‘ie zo betrouwbaar is: