Het is altijd lastig als je net lekker languit in je stoel of op de bank zit na een lange dag en het moment komt dat je eigenlijk net nog iets nodig hebt. Een biertje, een nootje, een muziekje of de oplader van je telefoon telefoon. Deze dingen bedenk je je niet van tevoren, nee, dat doe je precies wanneer je net je comfortabele plekje hebt gevonden. Heel irritant, maar daar is nu een oplossing voor. Met behulp van deze Coosno bijzettafel heb je alles binnen handbereik wat je luie hartje begeert.

Coosno, de bijzettafel met alles

Het zat eraan te komen dat er een gadget zou komen dat aan zoveel behoefte kan voorzien. Coosno is namelijk een tafel waar een koelkast, boxjes, lampen en een oplader in en aan zit. Er passen maar liefst 68 blikjes bier (of limonade) in, dus voor jou en je vrienden hoef je daar niet voor op te staan. Maak het feestje compleet met de verlichting in verschillende kleuren die op de beat van je muziek beweegt. Ondertussen laad je draadloos of met snoer je telefoon op aan dezelfde tafel. Door het stemgestuurde gebruik kun je de ingebouwde koelkast laten openen of sluiten. Hij geeft je nog net niet het blikje zelf aan.

coosnofoto

Dé tool voor in je mancave

Een avondje bankhangen met vrienden is een andere, veel comfortabeler ervaring met de Coosno erbij. Het kijken van een sportwedstrijd zoals Conor McGregor vs Cowboy, of een goede film was nog nooit zo ontspannen. Je kunt de Coosno krijgen in een uitvoering voor thuis of eentje in een speciale bar uitvoering. Die is groter, waardoor er meer in past. Je kunt de Coosno Bar uitvoering nu bestellen voor 628 euro.