De Hummer H1 was een ongeloofwaardig gevaarte toen hij in 1991 aan de wereld werd tentoongesteld. Niemand had ooit gedacht dat een dergelijk voertuig ooit nog het daglicht zou zien. Om die reden was iedereen verbaasd dat er enige tijd geleden zowaar een herziene versie werd gelanceerd onder de naam Humvee C-series. Maar wat is er nou vetter dan het bezitten van zo’n originele tank voor op de weg? Geef ons maar het oorspronkelijke model!

Bij Moyersoen Auctions kun je bieden op deze te gekke Hummer H1

We kennen Moyersoen al langer dan vandaag. Keer op keer komen ze met de wreedste occasions waar je op kunt bieden. Nu kun je als je geluk hebt in het bezit zijn van een klassieke Hummer H1. Op het moment van schrijven hebben we het over een prijs ter waarde van exact €9.625. Je mag van geluk spreken als een nieuwe auto zo veel kost. Laat staan deze Hummer.

Hummer H1 te koop Gewoonvoorhem

Deze Hummer H1 heeft afmetingen waar je van schrikt

Met deze Hummer H1 ben jij baas boven baas op iedere snelweg. Dit iconische model is de droomkoets van iedere man die houdt van een carrosserie à la kasteel. Deze auto geeft de term ‘dikke Hummer’ een nieuwe betekenis, want wat een afmetingen kent dit gevaarte zeg (gevaarte is de juiste benaming gezien het een overkomen van een jacht heeft). Wat dacht je van een hoogte van 1,96 meter, een lengte van 4,69 meter en een breedte van 2,20 meter. Dat lees je goed, deze tank is zo’n 2,20 meter breed. Dat wordt nog pittig lastig met inparkeren. Met deze wagen hoef je dus niet uit de hoogte te doen, want dat doet de auto al voor je.

Hummer H1 te koop Gewoonvoorhem Hummer H1 te koop Gewoonvoorhem Hummer H1 te koop Gewoonvoorhem

Het kan zijn dat je niet houdt van auto’s met astronomische dimensies, zoals lengte, breedte en hoogte. Misschien dat een astronomisch luxe auto waarvan alleen de prijs de hoogte in gaat, meer voor jou is. In dat geval: check dan vooral deze nieuwe Rolls-Royce Phantom Tranquillity uit, hij komt geleverd met een heuse meteoriet aan boord.